Dragnea, despre alegerile la care este unicul candidat: E prima probă serioasă pe care o dă partidulALEGERI PSD. Alegerile pentru desemnarea preşedintelui PSD au început duminică dimineaţă. Liviu Dragnea, unicul candidat la şefia partidului, a votat, în jurul orei 11.00, la secţia din Turnu Măgurele, precizând că aceasta este prima probă serioasă pe care o dă PSD.

Dragnea, despre alegerile la care este unicul candidat: E prima proba serioasa pe care o da partidul
Dragnea, despre alegerile la care este unicul candidat: E prima probă serioasă pe care o dă partidul
Foto: ancheteonline.ro

ALEGERI PSD. "Am votat cu speranţa că ziua de azi poate fi un nou început. Este vorba de încheierea unui ciclu politic. Avem în faţă multe provocări. Şi prin exerciţiul de azi şi prin activitatea din zilele următoare, PSD are şansa să fie primul partid care înţelege că cetăţenii români au nevoie să se ţină cont de ce vor ei, de ce au nevoie. PSD are şansa să devină un adevărat partid de stânga, să îşi asume principiile fundamentale ale stângii, (...) dar în aceeaşi măsură, PSD poate fi partidul progresului social, partidul progresului economic, progresului cultural. Este important pentru că azi vedem cât de activ estre acest partid, cât de organizat este. Este o zi importantă pentru foarte mulţi membri", a declarat Dragnea după ce a ieşit din cabina de vot.

ALEGERI PSD. 531.000 de membri, aşteptaţi la urne să-l voteze pe unicul candidat la şefia partidului

Întrebat de ce a ales să voteze la Turnu Măgurele, şi nu la Bucureşti, Dragnea a explicat că a avut mai multe motive.

ALEGERI PSD. "Am venit aici în primul rând pentru că am vrut să fiu lângă preşedintele de organizaţie (...), dar şi pentru a transmite ceva. Probabil, dacă la sfârşit voi fi aleş preşedinte al PSD, s-ar putea să fiu singurul preşedinte care a plecat dintr-o organizaţie mică", a afirmat el, adăugând, totuşi, că a vrut să mai transmită un semnal. Acela că "mai importantă ca Bucureştiul, este ţara", notează Realitatea.net.

Referitor la prezenţa la vot, Liviu Dragnea şi-a exprimat încrederea că pesediştii nu vor absenta.

ALEGERI PSD. "Eu cred că, chiar dacă vremea nu este bună, pesediştii vor veni la vot. Este prima probă serioasă pe care o dă acest partid", a conchis el.

Etichete: alegeri psd, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE