Dragnea, despre cei 12 PSD-işti care au votat împotriva lui Cioloş: Imaginea lor se deterioreazăPreședintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că 12 parlamentari social-democrați au votat împotrivă la învestirea Guvernului Cioloș, el adăugând că nu vor exista consecințe împotriva acestora, dar imaginea lor în partid "începe să se deterioreze".

Dragnea, despre cei 12 PSD-isti care au votat impotriva lui Ciolos: Imaginea lor se deterioreaza (Foto catavencii.ro)
Dragnea, despre cei 12 PSD-işti care au votat împotriva lui Cioloş: Imaginea lor se deteriorează (Foto catavencii.ro)

"De la noi, 12 parlamentari au votat 'împotrivă'. Așa au considerat de cuviință. Sunt colegi care au considerat că în astfel de momente nu mai este important partidul care i-a făcut parlamentari, ci poate e mai important să facă pe vedeta la televizor și eu trebuie să votez împotrivă, pentru că așa cred eu, sunt o personalitate", a precizat Dragnea la o emisiune TV, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat că atunci când s-au făcut listele USL, toți cei vizați erau membri de partid și susțineau linia partidului.

"În situații de genul acesta, după ce a fost luată o decizie cu o majoritate zdrobitoare, totuși, ține de caracter. Tu, membru al unui partid pe care spui că îl respecți și datorită căruia ai ajuns parlamentar ca să poți ieși la televizor, ar trebui să respecți această decizie", a comentat liderul PSD.

Întrebat dacă vor exista consecințe împotriva acestor parlamentari, el a răspuns inițial negativ, adăugând însă că s-a deteriorat imaginea acestora în partid. "Nu, dar consecințele deja sunt, imaginea lor în partid începe să se deterioreze și va fi ceva natural", a mai spus Dragnea.

Etichete: Liviu Dragnea, psd, vot investire guvern ciolos

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE