Dragnea, despre dublarea indemnizației parlamentarilor:Nu ne-a obligat nimeni să mergem în ParlamentLiviu Dragnea, preşedintele PSD, a declarat, marţi seară, la un post de televiziune, că nu este de acord cu dublarea indemnizației parlamentarilor. "Nu ne-a obligat nimeni să mergem în Parlament", a declarat şeful PSD.

Dragnea, despre dublarea indemnizatiei parlamentarilor:Nu ne-a obligat nimeni sa mergem in Parlament
Dragnea, despre dublarea indemnizației parlamentarilor:Nu ne-a obligat nimeni să mergem în Parlament
Foto: dantomozei.ro

Potrivit lui Dragnea, principala preocupare a social-democraților este mărirea salariilor mici din sistemul bugetar astfel încât cel administrativ să funcționeze.

"Nu am această informație, o să o verific (că indemnizațiile parlamentarilor ar urma să fie dublate potrivit proiectului legii salarizării bugetarilor — n.r.). Nu țin să fiu popular cu colegii mei, nu o susțin. Nu ne-a obligat nimeni să mergem în Parlament. Când mergi în campanie electorală pentru parlamentare, de exemplu, nu le spui cetățenilor 'dați-ne votul ca să mergem noi în Parlament, să ne facem salarii mai mari noi întâi și pensii mai mari noi întâi', chiar dacă sunt îndreptățite solicitările. Ca și partid social—democrat, principala noastră preocupare este să mărim salariile pentru cei care le au foarte mici și să ajungem încet-încet ca întregul sistem bugetar să primească într-un orizont de timp rezonabil salarii bune pentru ca sistemul administrativ să funcționeze", a spus Dragnea, la Realitatea TV, întrebat dacă susține dublarea indemnizației parlamentarilor care, potrivit informațiilor apărute în presă, ar fi inclusă în legea salarizării bugetarilor.

Etichete: indemnizaţie, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE