Dragnea, după alegerea sa ca preşedinte al PSD: "La congres voi spune lucrurile mai apăsat"Ales preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a declarat duminică seara, că la Congresul PSD va spune lucrurile mai apărsat. Liderul PSD a precizat şi că nu va avea nicio ezitare de a duce la capăt toate angajamentele luate.

Dragnea, dupa alegerea sa ca presedinte al PSD: "La congres voi spune lucrurile mai apasat"
Dragnea, după alegerea sa ca preşedinte al PSD: "La congres voi spune lucrurile mai apăsat"
Foto: ancheteonline.ro

Liviu Dragnea, unicul candidat la şefia PSD, a fost ales preşedinte al partidului, duminică, în urma alegerilor la care au participat 81,23% din cei 531.000 de membri PSD.

"Vreau să transmit un gând bun, un gând de prietenie și respect pentru fiecare membru PSD care s-a prezentat la vot astăzi (duminică — n.r.), chiar dacă a fost o zi grea, o zi cu vreme foarte urâtă, dar au arătat tuturor, mi-au arătat și mie și tuturor celorlalți colegi că pentru ei a fost importantă această acțiune, au venit încrezători la acest vot, au venit să își exprime speranța într-un nou proiect politic.

Vreau să le transmit ceva atât lor, colegilor mei de partid, pentru care le mulțumesc, cât și celor care nu sunt membri în partid și care cu câteva excepții de câteva zile își exprimă suspiciunea față de acțiunile mele și ale partidului din perioada următoare.

Vreau să îi asigur pe toți că nu voi avea nicio ezitare în a duce la capăt toate angajamentele pe care mi le-am luat în ultima perioadă, toate acțiunile de care am pomenit în ultima perioadă chiar dacă s-ar putea ca la un anumit moment unele acțiuni să producă supărare sau chiar să poată să fie dureroase pentru unii dintre noi", a spus Liviu Dragnea, după încheierea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al PSD, potrivit Romaniatv.net.

El a spus că la Congresul extraordinar din 18 octombrie va spune lucrurile mai apăsat și va încerca să ia un vot de încredere pentru programul politic. "Nu voi avea nicio ezitare pentru că PSD nu trebuie și nu poate rata oportunitatea de deveni primul partid din România modern și care își construiește politicile publice printr-o consultare largă cu cetățenii și ține cont de ceea ce cetățenii în general și societatea civilă spune.

Vreau să îi asigur pe toți că și la congres voi spune lucrurile mai apăsat, mult mai bine explicabil și voi încerca să prezint congresului și să iau un vot de încredere pentru un program politic care să fie de fapt o piatră de hotar pentru următorul ciclul politic, ținând cont de tot ceea ce a fost bun în toată această perioadă în PSD, de tot ceea ce au făcut bine toți președinții PSD până astăzi, dar și de greșelile care s-au făcut în acest partid pe care trebuie să ni le asumăm cu foarte multă sinceritate și cu foarte mult curaj", a declarat Liviu Dragnea.

Etichete: alegeri psd, congres PSD, Liviu Dragnea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h