Dragnea: Este puţin probabil să rămân la conducerea PSD după alegerile localePreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că este puţin probabil să rămână în fruntea partidului după alegerile locale.

Liviu Dragnea: E foarte probabil sa-mi dau demisia din Camera Deputatilor
Liviu Dragnea: E foarte probabil să-mi dau demisia din Camera Deputaților
Foto: ancheteonline.ro

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă după alegerile locale va rămâne în funcţia de preşedinte al PSD, Liviu Dragnea a răspuns: "Puţin probabil! Puţin probabil, dar sunt câteva obiective pe care mi le-am asumat şi care mă interesează să se întâmple, anume modernizarea partidului, care e în plină desfăşurare – eu neavând stilul altor politicieni, care să facă din orice operaţiune spectacol mediatic, dar şi pregătirea unei noi generaţii de lideri în partid, care să preia partidul din 2017. De asemenea, câştigarea alegerilor locale şi parlamentare. Aceste două obiective sunt cele încă mă mai ţin active în poziţia asta", a spus Dragnea, conform news.ro.

Întrebat dacă va demisiona din funcţie după alegeri, Dragnea a spus: "Am spus că e puţin probabil să doresc să mai continui după alegerile locale. Puteţi să traduceţi din română în română cum doriţi. Eu am spus puţin probabil şi sunt foarte sincer".

Totodată, întrebat dacă are de gând să demisioneze din Parlament, acesta a spus că o să se gândească până miercuri.

"Nu m-am gândit la asta. O să mă gândesc foarte serios până miercuri. Dar miza nu era să-mi dau demisia din Parlament. Miza era să intre PSD în disoluţie şi intra în disoluţie dacă eu vineri fugeam sau anunţam că fug", a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că nu a avut o discuţie cu liderii socialiştilor europeni, dar că acest lucru l-au făcut colegi de-ai săi de partid, însă nu a precizat care este poziţia liderilor PSE.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat, vineri, de instanţa supremă, la doi ani de închisoare cu suspendare, în dosarul "Referendumul", după ce iniţial primise un an de închisoare cu suspendare, decizia fiind definitivă.

Etichete: dragnea psd, Liviu Dragnea

0/1 COMENTARII
Cris
25 apr 18:20
+0
VOTURI
-0
Atat trepadusul de Liviu Dragnea cat si colegul lui de partid Galeriu Zvonea sunt niste oameni lungi la zambet si mici la caracter. Iti dai seama ce fel de sange le curge prin vine, doar aruncandu-le un os de ros si privindu-i cum se ascund dupa cuvinte, cum incearca sa dreaga busuiocul ascunzandu-se dupa cires. Numai dandu-ne seama cu ce oameni de stat avem de-a face, putem afla de ce Romania nu a progresat deloc in ultimii ani.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE