Dragnea: M-a sunat Iohannis şi mi-a zis că ar trebui să îmi dau demisia. Mi s-a părut DEPLASATPreședintele PSD Liviu Dragnea a spus duminică, la Antena 3, că vineri, după condamnarea sa în dosarul Referendumul, a fost sunat de președintele Klaus Iohannis, care i-a cerut să demisioneze.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

"M-a sunat vineri (Klaus Iohannis - n.r.), pe 7 seara. Eram la volan", a spus președintele PSD Liviu Dragnea, duminică, la Antena 3.

Dragnea a povestit că a oprit pe dreapta și a vorbit cu președintele.

"Mi-a zis că-i pare rău în plan personal, dar crede că eu, având această poziție, ar trebui să-mi dau demisia, că pot afecta imaginea României".

"Mi s-a părut deplasat ca președintele României să ceară unui președinte de partid politic să-și dea demisia. Nu are dreptul să se amestece în viața unui partid", a continuat Dragnea.

Mai mult,"cred că fără să-și dea seama, a intrat într-o zonă neconstituțională", a încheiat șeful PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, vineri, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la doi ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de patru ani, în dosarul „Referendumul".

Etichete: Klaus Iohannis, Liviu Dragnea

0/2 COMENTARII
Bogdan
25 apr 08:13
+0
VOTURI
-0
Pai omul ala trebuie sa primeasca presedintele PSD la consultarile oficiale......Liviule tu te-ai intalni politic, oficial cu un condamnat!!!???
Murphy
24 apr 21:33
+0
VOTURI
-0
Dragneo, e vorba tot despre o parere "in plan personal".
De exemplu mie, in plan personal, imi pare rau ca nu te-au legat la zdup vreo trei ani cu executare.
Ti se pare deplasat?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE