Dragnea: Niciun partid politic nu are o soluţie pentru Primăria CapitaleiPreedintele interimar al PSD Liviu Dragnea susține că suspendarea lui Sorin Oprescu a prins pe picior greşit toate partidele importante din România. În opinia sa, în acest moment, niciun partid nu are soluţie de înlocuire a lui Sorin Oprescu. 

Dragnea: Niciun partid politic nu are o solutie pentru Primaria Capitalei
Dragnea: Niciun partid politic nu are o soluţie pentru Primăria Capitalei

"În acest moment, în mod cinstit, niciun partid nu are nicio soluție pentru Capitală. Asta nu înseamnă că nu putem avea mâine. Dar în acest moment nici UNPR, nici PNL, nici PSD nu au o soluție serioasă pentru Primăria Capitalei, adică un om care, odată ajuns primar general, continuă proiectele din București care sunt importante, dar asta nu înseamnă că nu vom găsi”, a declarat, joi, Liviu Dragnea.

Liderul interimar al PSD a mai spus că social-democrații vor lua o decizie privind viitorii candidați la Primăria Capitalei și la primăriile de sectorul în perioada noiembrie-decembrie.

Săptămâna trecută, reprezentanții PNL și PSD din Consiliul General al Municipiului București, care împreună dețin majoritatea în CGMB au refuzat să își asume interimatul la șefia Capitalei preferând să îl susțină pe Ștefănel Dan Marin, consilier general ales pe listele PP-DD în Consilul General. 

Etichete: candidat, CGMB, Consiliul General al Municipiului Bucureşti, Liviu Dragnea, PNL, primar interimar, Primăria Capitalei, psd

0/1 COMENTARII
adriana anghel
24 sep 14:50
+0
VOTURI
-0
Ce fel de afirmatie este asta ? Sunt destui oameni de bine care vor sa faca treaba. Chiar va bateti joc de bucuresteni ????? Vorbiti in numele unui partid plin cu ...nulitati.....clar ca nu aveti de unde !

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE