Dragnea nu crede că Blaga va candida la Primăria Capitalei. Ce spune de BăsescuPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, crede că fostul şef de stat Traian Băsescu nu poate fi împiedicat să candideze la Primăria Capitalei de dosarul penal instrumentat de Parchetul General. În ceea ce priveşte situaţia din PNL, Dragnea a arătat că nu crede că Vasile Blaga va intra în cursă. 

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

"Îmi este foarte greu să comentez, dar din câte îl ştiu eu pe Traian Băsescu – nu este nici laudă, nici critică, nu cred că dacă îşi doreşte să candideze îl poate împiedica aşa ceva", a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, citat de Mediafax.

Fostul preşedinte Traian Băsescu este cercetat într-un dosar penal, instrumentat de Parchetul General, pentru spălare de bani, în legătură cu achiziţionarea unui teren din zona Băneasa.

Pe de altă parte, Dragnea a fost ironic la adresa liberalilor, susţinând că le-a cerut colegilor din PSD să nu critice candidaţii PNL la Primăria Capitalei, pentru că nu se ştie cât rămân în această postură, aluzie la posibila retragere şi a lui Marian Munteanu.

''Le-am spus: nu săriţi să criticaţi noua propunere, pentru că ştim cât va fi în vigoare. Ca o remarcă: cred că marea diferenţă între noi şi PNL, Gabriela Firea şi cine o mai fi este că noi vrem să prezentăm Bucureştiului un proiect de viitor, un proiect de dezvoltare sustenabil şi serios, asumat, iar, din ce am înţeles din cealaltă parte, e că au un singur obiectiv: să nu fie PSD. Faptul că se tot schimbă candidaţii arată o lipsă de viziune şi credibilitate în ceea ce înseamnă şansa de a putea face ceva pentru Bucureşti'', a declarat Dragnea.

El a fost de părere că Vasile Blaga nu va candida la Primăria Capitalei.

''Nu aş vedea (o candidatură a lui Vasile Blaga la Primăria Generală a Capitalei – n.r.). Nu cred că Vasile Blaga se va implica în cursa asta'', a adăugat Dragnea.

Liderii PNL vor anunţa miercuri, la finalul unei noi runde de şedinţe ale conducerii partidului, ce decizie au luat în urma dezbaterilor generate de contestarea candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei, chiar de către voci din interiorul formaţiunii.

Etichete: Liviu Dragnea, Traian Băsescu, vasile blaga

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h