Dragnea: Nu vreau să facem alianţă cu UDMR la guvernarePreşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, la Antena 3, că nu îşi doreşte să coopteze UDMR la guvernare, în eventualitatea în care social-democraţii vor câştiga alegerile parlamentare.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Întrebat care ar fi partidele cu care PSD ar dori să guverneze în alianţă după alegerile din 11 decembrie şi dacă UDMR se află printre acestea, Liviu Dragnea a răspuns: "Primul şi singurul: ALDE. Nu vreau să facem alianţă cu UDMR la guvernare. Punct. Sper ca, împreună cu ALDE, să avem suficiente voturi pentru a guverna România".

Dragnea a mai spus că partidul său nu a propus un nume de prezumtiv prim-ministru din partea PSD pentru că social-democraţii îşi doresc ca această campanie electorală să fie axată pe programe de guvernare, nu pe numele viitorului şef al Guvernului.

"Eu nu o să le spun românilor «Eu o să fiu prim-minstru» sau «Gigel o să fie prim-ministru». Nu, românii să voteze programe de guvernare", a declarat preşedintele PSD.

Etichete: dragnea, guvernare udmr, Liviu Dragnea, udmr

0/1 COMENTARII
Dragnea minciunica
02 Nov 10:18
+0
VOTURI
-0
Cam asa ziceau si in 2012, ca nu vor face aliante cu UDMR. Chiar Victor Monta spunea chestia asta, ca dupa alegerile castigate cu majoritate sa anunte ca invita UDMR-ul la guvernare...

Prin ce difera declaratia lui Dragnea de acum de cea facuta acum 4 ani?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE