Dragnea: Până la izbucnirea scandalului, nu am auzit de Hexi PharmaPreședintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, la Târgoviște, că până la izbucnirea scandalului dezinfectanților din spitale nu a auzit de firma Hexi Pharma.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

''Nu am auzit. Vă dați seama câte firme de genul ăsta sunt în România, care vând tot felul de produse?! De nivelul ăsta am auzit acum când a ieșit în presă. Ce este foarte important este ca aici să se meargă până la capăt, adică ancheta să meargă până la capăt. Vinovații trebuie să plătească, iar mecanismele și procedurile și dacă e nevoie și legislația trebuie făcute în așa fel încât așa ceva să nu se mai întâmple. Și dezbaterea trebuie să meargă mai departe să vedem care sunt măsurile care trebuie luate pentru ca în spitale să fie diminuat, dacă nu se poate elimina, riscul apariției unor infecții'', a precizat Liviu Dragnea, potrivit Agerpres.

Președintele PSD a fost prezent joi în Dâmbovița, unde a vizitat Parcul Industrial de la Priboiu și a susținut o conferință de presă la sediul PSD Dâmbovița.

Etichete: firma hexi pharma, Hexi Pharma, Liviu Dragnea, SCANDALUL DEZINFECTANŢILOR DILUAŢI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE