Dragnea: Parlamentarii PSD au rezerve serioase faţă de Monica Ghiurco la şefia TVRPreşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că parlamentarii social-democraţi au rezerve în ceea ce o priveşte pe Monica Ghiurco, susţinând că, pentru că aceasta este în proces chiar cu postul public, situaţia este ''nelalocul ei''.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

''Nu ştim ce se va întâmpla în comisie. Am înţeles de la unii colegi că există rezerve serioase în ceea ce priveşte votul pentru doamna Ghiurco, pentru că am înţeles că este în proces chiar cu TVR. Toţi colegii au spus că nu prea au cum să o voteze, pentru că e nelalocul ei această situaţie'', a afirmat Dragnea, după şedinţa conducerii PSD.

Deputaţii şi senatorii se reunesc luni la ora 18,00 în şedinţă comună pentru a valida noul preşedinte-director general, în condiţiile în care postul public de televiziune este fără conducere de aproape 3 săptămâni, propunerea Consiliului de Administraţie fiind Monica Ghiurco. Pentru funcţia de preşedinte-director general al TVR a candidat şi Irina Radu, susţinută de PSD, al cărei interimat la conducerea postului public a expirat în data de 23 martie.

Monica Ghiurco este audiată de comisiile reunite de cultură începând cu ora 14,00.

PNL şi-a arătat susţinerea pentru Monica Ghiurco. ''Votul nostru se va îndrepta către orice candidat care nu aparţine PSD-ului, pentru că ni se pare abominabil să laşi PSD-ului orice funcţie doar pentru că au nevoie de dimineaţă până seara să mai politizeze în continuare o instituţie şi s-o folosească ca platformă în an electoral. Este, ştiu, un vis al domnului Dragnea şi al PSD-ului care sper să nu se împlinească. Vom vota cu propunerea venită de la Consiliul de Administraţie'', a declarat copreşedintele PNL Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă la Sibiu.

TVR încearcă în prezent să obţină stoparea executării silite din partea mai multor angajaţi, printre care Monica Ghiurco, procesul fiind în derulare.

Etichete: Liviu Dragnea, Monica Ghiurco, psd, tvr

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h