Dragnea: Ponta trebuie să rămână în politică, vrem să candideze. E un om politic valorosLiviu Dragnea a declarat că Victor Ponta trebuie să rămână în continuare în politică și să candideze la alegerile parlamentare, adaugând că îl consideră un om politic valoros și de viitor.

Dragnea: Ponta trebuie sa ramana in politica, vrem sa candideze. E un om politic valoros
Dragnea: Ponta trebuie să rămână în politică, vrem să candideze. E un om politic valoros
Foto: ancheteonline.ro

Declarația liderului PSD vine în contextul anunțului făcut de Ponta că va candida pentru un mandat de parlamentar de Gorj.

"Este un anunț firesc, am avut discuția asta cu el, a spus că vrea să candideze și noi vrem să candideze. Eu discut foarte des cu Victor, n-am avut ieșiri publice împreună, vom avea și ieșiri publice împreună. Este firesc să candideze la Gorj. Victor Ponta nu trebuie să iasă din politică. Chiar dacă are o perioadă acum când e mai puțin prezent în politică, trebuie să rămână în politică. Este un om politic valoros și de viitor. Repet, îl încurajez să meargă mai departe cu acea fundație și abia aștept să fiu invitat la lansare când devine oficial, când ies actele de la instanță", a afirmat Dragnea, conform agerpres.ro.

Etichete: alegeri parlamentare, Liviu Dragnea, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE