Dragnea: Rovana Plumb va fi inclusă în echipa de conducere a PSD, în foarte scurt timpPreședintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că Rovana Plumb va fi inclusă în echipa de conducere a partidului ''în foarte scurt timp''. Plumb a anunţat că nu mai dorește să candideze pentru un nou mandat la șefia Consiliului Național al partidului. 

Dragnea: Rovana Plumb va fi inclusa in echipa de conducere a PSD, in foarte scurt timp (Foto informatia-zilei.ro)
Dragnea: Rovana Plumb va fi inclusă în echipa de conducere a PSD, în foarte scurt timp (Foto informatia-zilei.ro)

"Am avut o discuție cu domna Rovana Plumb, nu mai dorește să candideze pentru această funcție (n.r. de președinte al Consiliului Național al PSD), în schimb va rămâne în echipa de conducere a partidului. În foarte scurt timp, Rovana Plumb va fi inclusă în echipa de conducere a partidului", a spus Dragnea, luni, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.

Întrebat dacă pentru funcția de președinte al CN al PSD îl va susține pe Constantin Niță, Dragnea a menționat că acest subiect va fi discutat marți.

Consiliul Național al PSD se va reuni marți la Palatul Parlamentului. Președintele Consiliului Rovana Plumb a anunţat nu va mai candida pentru un nou mandat.

"Eu am fost aleasă pe o altă structură a Consiliului Național, care s-a modificat la congresul PSD din octombrie anul trecut atât în ceea ce privește configurația, cât și modul de funcționare. Și mi se pare firesc ca alte colege sau colegi să preia conducerea acestei structuri. Nu voi mai candida pentru un nou mandat. Eu sunt la muncă zi de zi", a precizat Rovana Plumb.

"Președintele Consiliului Național trebuie să fie un om la fel de organizat ca și Rovana Plumb, un om care să aibă expertiză, care să construiască departamentele să devină laboratoarele de politici publice pentru PSD. Este o funcție extrem de importantă și trebuie să fie cineva care să aibă și capacitatea să muncească", a precizat președintele PSD.

El a adăugat că există mai mulți parlamentari PSD, printre care și Mădălin Voicu, care nu mai vor să candideze pentru un nou mandat "din motive care nu au legătură cu PSD".

Etichete: conducere, Consiliul national PSD, Constantin Niţă, psd, Rovana Plumb

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE