Dragnea vrea o "modernizare a stângii": Trebuie să pregătim o nouă generaţie de lideri tineriPreşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că vrea o "modernizare a stângii". Şeful PSD vrea să mizeze pe intelectuali şi pe o nouă generaţie de lideri tineri în modernizarea partidului pe care îl conduce.

Dragnea vrea o "modernizare a stangii": Trebuie sa pregatim o noua generatie de lideri tineri
Dragnea vrea o "modernizare a stângii": Trebuie să pregătim o nouă generaţie de lideri tineri
Foto: ancheteonline.ro

Dragnea a expus, joi, principalele direcţii de acţiuni ale PSD pe termen scurt şi mediu care să ajute PSD să se redefinească.

"Vom deschide partidul la o dezbatere despre modernizarea stângii, despre modernizarea societăţii româneşti. Vom aduce intelectuali de stânga. PSD va contribui activ la realizarea unui climat politic diferit în România, caracterizat prin dialog constructiv, atât între partidele politice, cât şi între preşedinte şi Guvern", a declarat Liviu Dragnea.

"Vom acorda o atenţie deosebită stimulării tinerilor pentru a se integra în viaţa politică, atât ca membri, cât şi ca simpatizanţi. Trebuie să pregătim o nouă generaţie de lideri tineri, după generaţia de succes reprezentată de Victor Ponta. Vom realiza o platformă reală de dezbateri online, unde tinerii din PSD, dar şi cei care nu sunt membri de partid să spună cum văd ei rezolvarea marilor probleme din această ţară. Vom reactiva cluburile social-democrate în jurul tinerilor şi nu numai", a spus Dragnea.

Liderul interimar al PSD a mai anunţat că, până pe 15 octombrie, fiecare organizaţie va transmite la centru propunerile pentru funcţiile de primar, preşedinte de consilu judeţean, cu o fişă din care să reiasă exper personală, competenţele fiecărui candidat şi inexistenţa incompatibilităţii. Candidaţii selectaţi vor intra apoi într-un program special de training.

"Se va realiza o fişă pentru fiecare localitate şi harta electorală a comunităţii", a explicat Dragnea.

Liderul PSD a mai anunţat că se vor transmite mesaje aproape zilnic către toţi membri de partid şi se va realiza un newsletter săptămânal.

Totodată, Dragnea a spus că, la nivelul partidului va fi înfiinţat şi un departament de resurse umane, care să aibă o fişă completă cu experienţa personală şi competenţele fiecărui membru.

Etichete: Liviu Dragnea, partid, psd

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE