Dragoş Cristian Dinu este noul ministrul al Fondurilor Europene. Iohannis a semnat decretulPreşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de numire al lui Dragoş Cristian Dinu în funcţia de ministrul al Fondurilor Europene, în locul lui Cristian Ghinea, iar ceremonia de depunere a jurământului va avea loc joi, la ora 18.30.

Dragos Cristian Dinu este noul ministrul al Fondurilor Europene
Dragoş Cristian Dinu este noul ministrul al Fondurilor Europene

Preşedintele a semnat şi decretul de revocare al lui Cristian Ghinea din funcţia de ministru.

Administraţia Prezidenţială anunţă că ceremonia de depunere a jurământului de învestitură va avea loc joi, ora 18:30, la Palatul Cotroceni.

Cristian Ghinea şi-a depus miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene. Iolu a precizat că Ghinea şi-a depus demisia la cabinetul premierului, a făcut anunţul în şedinţa de Guvern, moment în care a părăsit şedinţa.

"Ultima mea şedinţă ca membru în Guvernul Cioloş 1. E un sentiment ciudat. Pare un secol privind înapoi, dar nu au trecut nici şase luni de ministeriat, nici un an de când am mers la Cancelarie", a scris Cristian Ghinea miercuri pe pagina sa de Facebook.

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, va candida la alegerile parlamentare pe listele Uniunii Salvaţi România.

Etichete: demisie cristian ghinea, Dragoş Cristian Dinu, Ministerul Fondurilor Europene, ministru al Fondurilor Europene

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE