Dragoş Doroş ar putea fi noul preşedinte al ANAFDragoş Doroş, actual director Servicii de Asistență Fiscală al KPMG România, ar putea fi noul şef al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), potrivit unor surse oficiale citate de Profit.ro. Doroş a fost secretar de stat în Ministerul Finanțelor în mandatul Guvernului Ungureanu. 

Dragos Doros ar putea fi noul presedinte al ANAF (Foto zf.ro)
Dragoş Doroş ar putea fi noul preşedinte al ANAF (Foto zf.ro)

Funcția de președinte ANAF este vacantă după ce Gelu Ștefan Diaconu a demisionat în urmă cu două săptămâni, fiind ocupată doar cu titlu interimar de către Daniel Diaconescu, director general al Direcției Generale de informații fiscale.

Contactat de Profit.ro, Doroș nu a infirmat că i s-a făcut această propunere, dar nici nu a confirmat că ar fi interesat de o eventuală preluare a postului.

În același timp, surse oficiale au declarat pentru Profit.ro că numirea lui Dragoș Doroș la șefia ANAF este singura variantă discutată la acest moment la nivel guvernamental și că alte variante vor fi analizate doar dacă acesta refuză.

Dragoș Doroș a fost secretar de stat în Ministerul de Finanțe pentru doar două luni, în 2012, din cauza mandatului foarte scurt al Guvernului Ungureanu. Anterior, în perioada 2008-2010, a fost directorul Direcției Legislație Fiscală din minister.

Etichete: ANAF, dragos doros, KPMG, presedinta ANAF, sef anaf

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE