Dragoş Pătraru, dezvăluiri despre condiţiile în care Iohannis a acceptat să dea interviuri la TVRDragoş Pătraru a declarat în ultima sa emisiune "Starea Naţiei", difuzată la TVR1, că televiziunea publică este "numai o maşină de tocat bani" şi a făcut dezvăluiri despre condiţiile în care preşedintele Klaus Iohannis a acceptat să dea interviuri la TVR. Dragoş Pătraru se mută la Digi 24.

Dragos Patraru, ultima emisiune la TVR
Dragoş Pătraru, ultima emisiune la TVR

"Președintele Iohannis a acceptat să dea interviuri la TVR doar după ce a fost angajată o preferată de-a domniei sale", a spus Dragoş Pătraru, citat de  hotnews.ro.

Pătraru a mai spus că nici premierul Dacian Cioloş nu a mai venit la TVR, deşi era prezent mereu la "Viaţa satului" pe când era consilier european.

Pătraru a relatat şi despre alte presiuni făcute la TVR, printre care şi patriarhul Daniel.

"Oprea l-a dat afara pe Tanase cu doua telefoane.... (...) Si Patriarhul Daniel a tot dat telefoane la TVR ca sa nu mai vorbim despre derapajele sale. Tanase m-a chemat la el acasa si m-a rugat sa o las mai moale ca IPS Daniel e prietenul lui. Cand am refuzat, m-a amenintat ca nu-mi mai prelungeste contractul. Dupa ce a plecat Tanase, nu a mai fost in peisaj nici Oprea, au incetat telefoanele si am avut toata libertatea din lume...uneori prea multa. (...)

Scandal am avut si cand ne-am luat de primarul din Baia Mare, Chereches, "ca asta platea deplasarea in Suedia la Eurovision etc." Omul zici ca a vrut sa cumpere TVR-ul, baga bani numai ca sa-si faca lui campanie electorala. (...)
Problema TVR-ului a plecat din Parlament. Toti au incercat sa-si subordoneze televiziunea. De aici se dirijeaza lucrurile ca televiziunea sa fie dependenta financiar si sa nu fie libera", a spus jurnalistul. 

Dragos Patraru a semnat cu Digi 24, urmând sa realizeze Starea Naţiei la postul de stiri al companiei RCS.

Dragoş Pătraru a fost prezentat oficial marţi seara chiar în platoul Digi 24, la emisiunea Jurnalul de seară cu Cosmin Prelipceanu. Noul sezon va începe la 1 august, a anunțat fostul prezentator al TVR. Până atunci, vor fi pe post scurte "pastile".

Etichete: Dragoș Pătraru, dragos patraru digi 24, Dragos Patraru TVR, Starea Nației, tvr

0/3 COMENTARII
anonim
01 Jun 14:21
+0
VOTURI
-0
si ca sa fie si mai interesant sigur le va trimite sageti celor de la tvr sa zica spuna ca o sa va para rau ca m-ati dat afara da da o sa vedeti voi ca o sa va para rau dar nu ma mai intorc acolo nici mort
anonim
01 Jun 14:13
+0
VOTURI
-0
am uitat sa precizez ca in ultima lui emisiune la tvr mai ca ii venea sa planga pe final dar nu a facut-o asta inseamna ca este barbat adevarat
anonim
01 Jun 14:10
+0
VOTURI
-0
imi pare rau ca trebuie sa plece de la tvr dar sunt unii oameni acolo care nu sunt angajati doar niste scarbe de oameni care stau si asteapta sa primeasca pomana cu mainile intinse si atat trist foarte trist dar asta este eu unul il voi sustine in continuare pe el indiferent unde se va duce poate acolo o sa ii fie mai bine el a spus ca inainte de a veni la tvr cineva i-a zis spus sa nu se duca acolo ca il nenorocesc aia acolo dar el nu i-a ascultat si si-a vazut de drum ca nu stia nici el poate ce urma sa se intample la tvr sigur ca in ultima lui emisiune a povestit cum a ajuns acolo si ce a facut in astia doi ani cat a stat acolo la inceput sigur ca el era mai gras fata de cum este acum dar l-a slabit cred ca si postul asta oricum mie imi placea emisiunea asta dar si preselectia nationala astea erau singurele emisiuni care le urmaream pe postul asta tvr sigur ca mai urmaream si replay deoarece vorbeste despre fotbalul adevarat care a fost candva odata demult

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE