Drifturi, în parcarea unui mall din Capitală. VIDEOLuni dimineaţă, mai mulţi şoferi au făcut drifturi cu maşinile în parcarea subterană a unui mall din nordul Capitalei. Imaginile video au fost surprinse de jurnalistul Vlad Petreanu. 

Drifturi, in parcarea unui mall din Capitala
Drifturi, în parcarea unui mall din Capitală
Foto: captura video Youtube

Imaginile cu maşinile care făceau drifturi în parcarea subterană a mall-ului Băneasa Shopping City au fost surprinse de jurnalistul Vlad Petreanu. Potrivit acestuia, drifturile au avut loc luni dimineaţă. 

"Luni dimineaţă, în parcarea subterană de la Mall Băneasa, câţiva meseriaşi făceau drifturi – ceva opturi printre stâlpi, demaraje, d-astea. Era puştime multă, filmau toţi cu mobilele. Un paznic mi-a spus că „se filmează" – poate, dar n-am văzut nici lumini, nici scule profi. M-am mirat doar că nu era acces restricţionat. În asemenea cazuri cred că e cel mai bine să blochezi zona, că rişti să te trezeşti cu un şofer surprins în mijlocul acţiunii", a scris Vlad Petreanu, în descrierea videoclipului postat pe trafictube.ro.

Potrivit reprezentanţilor Băneasa Shopping City, drifturile au avut loc într-un cadru organizat şi păzit, iar spaţiul a fost restricţionat. Reprezentanţii mallului au mai precizat că drifturile au fost efectuate pentru un nou videoclip al Lidiei Buble, iar Băneasa Shopping City a închiriat celor de la Cat Music şi Zebra Film un coridor din parcarea subterană pentru drifturile ce vor apărea în videoclip.

Etichete: Băneasa Shopping center, Băneasa Shopping City, drift, mall Băneasa, mall Bucureşti, masina, parcare, parcare Mall, parcare subterană, vlad petreanu

0/1 COMENTARII
Stan
31 ian 22:41
+0
VOTURI
-0
Pe parcursul zilei au tot circulat informatii eronate despre ceea ce s-a intamplat Luni dimineata in parcarea Mall Baneasa. Kanal D chiar au avut stire in cadrul stirilor orei 19.00 in care lasau impresia ca nimeni nu stia de ce aceste masini faceau drift-uri in parcarea subterana.
Totul a pornit de la filmarea acestui amator, filmare facuta cu o camera onboard.
Ne simtim raspunzatori sa comunicam publicului, ca aceste masini nu se aflau intamplator in parcarea subterana ci SE AFLAU ACOLO PENTRU A FILMA CATEVA SECVENTE CE VOR FACE PARTE DIN NOUL CLIP AL CANTARETEI LIDIA BOUBLE ! Dorim sa formam o imagine corecta a lucrurilor, pentru ca publicul sa poata face diferenta intre teribilism si sportul numit DRIFT !
O problema pe care am constatat-o si noi a fost intr-adevar cea a nesecurizarii zonei in care se filma, insa pilotii au fost acolo doar pentru a-si conduce masinile, iar partea organizatorica revenea in totalitate echipei de filmare.
In zilele urmatoare vom uploada si noi pozele din timpul filmarii iar dupa lansarea clipului ( 6 februarie ) vom uploada si filmulete.
Multumim baietilor Iustin Miu si Razvan Stan care au fost la inaltime, sau putem spune , in subteran !
Si citind si commenturile acestor clipuri , ne bucuram sa vedem ca incep oamenii sa inteleaga ca aceste masini modificate special pentru drift , nu aveau cum sa fie din teribilism prezente in aceasta parcare.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE