Droguri din Grecia, vândute la București. Ce s-a întâmplat cu traficanțiiPatru traficanți de droguri care aduceau cannabis din Grecia și vindeau în România, au fost prinși de poliție și procurorii de la DIICOT. 

Droguri din Grecia, vandute la Bucuresti. Ce s-a intamplat cu traficantii
Droguri din Grecia, vândute la București. Ce s-a întâmplat cu traficanții
Foto: greece.greekreporter.com

Ei au fost arestați pentru trafic internațional de droguri de risc, scrie romanialibera.ro.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial Vâlcea împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vâlcea, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, au reușit stoparea activității infracționale  de  trafic de droguri de risc și trafic internațional de droguri de risc derulată de inculpaţii A.D.H.R., D. I. D.,   M.C.  şi  A. L. N.. pe raza municipiilor Rm. Vâlcea şi Bucureşti.

Din investigații a reieșit că inculpatul A.D.H.R a introdus fără drept în România aproximativ un kilogram de cannabis pe care l-a achiziţionat din Grecia. Pentru distribuirea drogurilor au fost folosiţi inculpaţii D. I. D.,   M.C.  şi  A. L. N., segmentul de piaţă cărora le erau adresate fiind amplasat în special pe raza judeţului Vâlcea.

Organizarea concomitentă a două acţiuni de prindere în flagrant, în data de 22 mai, a determinat identificarea persoanelor menţionate în comiterea infracţiunilor reţinute în sarcina lor. În contextul arătat, existând condiţiile prevăzute de lege, instanţa a dispus în data de 23 mai admiterea cererii de arestare a celor patru inculpaţi pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea face parte din campania declanșată de procurorii DIICOT pentru combaterea traficului de droguri care a început să capete o tot mai mare amploare pe raza judeţului Vâlcea.

Etichete: Bucureşti, droguri, Grecia, trafic de droguri, traficanţi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE