DRUMURI ÎNCHISE: Circulaţie în condiţii de iarnă pe A2 şi pe A3DRUMURI ÎNCHISE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că în mai multe zone din ţară se circula în condiții de iarnă.

Drumuri inchise in urma ninsorii si a viscolului
Drumuri închise în urma ninsorii și a viscolului
Foto: hotnews.ro

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în județul Dâmboviţa, din cauza unui accident rutier, circulaţia pe DN7 Găeşti – Titu este blocată la kilometrul 36(localitatea Slobozia Moară).

UPDATE ORA 9.00. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 09.00, traficul rutier pe DN3 Călăraşi – Lehliu a fost reluat.

UPDATE ORA 7.45 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza viscolului şi a sulurilor de zăpadă, la această oră(07.45) traficul rutier pe DN3 Călăraşi – Lehliu( în judeţul Călăraşi) este întrerupt, între localităţile Mihai Viteazu şi Plevna.

DRUMURI ÎNCHISE. Purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu, a declarat marți, pentru AGERPRES, că pe toate drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, iar echipajele ISU Călărași au fost solicitate să intervină pentru deblocarea din zăpadă a zece autoturisme, două microbuze și un camion aflate pe mai multe drumuri județene sau naționale.

UPDATE ORA 7.40 Trafic îngreunat din cauza viscolului pe A3 București-Ploiești

Centrul INFOTRAFIC din IGPR informează că în jurul orei 7,00 circulația rutieră se desfășoară îngreunat pe autostrada A3 București — Ploiești, din cauza viscolului. Vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri, precizează sursa citată.

Polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență sporită la volan, să nu se angajeze în depășiri riscante, să păstreze distanta în mers și să folosească luminile de întâlnire, iar dacă vizibilitatea scade semnificativ și pe cele de ceață.

* ORA 7.14 Infotrafic: Circulație în condiții de iarnă pe A2 București-Constanța

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că marți dimineață, după ora 6,00, se circula în condiții de iarnă pe autostrada A2 București — Constanța.

Potrivit sursei citate, pe segmentul dintre Fundulea și Lehliu al A2 vizibilitatea este sub 100 de metri, iar între Lehliu și Drajna vizibilitatea este scăzută sub 50 de metri din cauza viscolului.

DRUMURI ÎNCHISE. De asemenea, Centrul INFOTRAFIC precizează că se acționează pentru deszăpezire și se împrăștie material antiderapant, însă din cauza vântului puternic zăpada este readusă pe partea carosabilă.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în județele Caraș-Severin, Mehedinți, Călărași și Constanța rafalele de vânt vor depăși 55 — 60 km/h și temporar vor fi ninsori moderate cantitativ, viscolite, iar în sud-estul județului Constanța vor fi precipitații mixte.

De asemenea, în regiunile din sudul și sud-estul țării, vântul va avea intensificări cu viteze de 40 — 50 km/h, iar local în județele Ialomița, Buzău, Brăila, Tulcea și Vrancea rafalele vor depăși 55 — 60 km/h. În Banat, Oltenia, jumătatea de sud a Munteniei și în Dobrogea, temporar vor fi ninsori în general slabe.

Totodată, în zona municipiului București temporar vântul va atinge 40 — 50 km/h și vor fi intervale de timp în care va ninge slab.

"Pentru București, caracteristica principală din punct de vedere meteorologic va fi vântul, care va sufla destul de puternic, cu până la 50 de km/h. Intensificările vântului vor fi prezente încă din această seară până miercuri, tot la orele serii. Ninsoarea va fi destul de slabă și va cădea sporadic, din când în când. În rest, în cele două județe din sud-vest (Caraș-Severin și Mehedinți, n.r.) și în alte două județe din sud-est (Călărași și Constanța, n.r.), unde este emisă atenționare Cod galben, va ninge mai consistent, iar fenomenul de zăpadă viscolită va fi mai pregnant. În acele zone, vântul va sufla și cu 60 km/h. În cursul zilei de mâine (marți, 17 ianuarie 2017, n.r.) vom analiza datele noi pe care le vom avea și, în funcție de acestea, vom actualiza sau nu atenționarea sau informarea de vreme rea", a declarat, luni, pentru AGERPRES, Mihai Tinu, meteorolog de serviciu în cadrul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

În funcție de evoluția meteorologică, ANM va actualiza atenționările emise luni.

DRUMURI ÎNCHISE. Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să circule cu prudență sporită, viteza redusă, să mărească distanța în mers între autovehicule și să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulație.

Etichete: centrul infotrafic, drumuri închise, drumuri inchise bucuresti, drumuri inchise romania, situaţia drumurilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h