DSP: Nu sunt necesare ANALIZE suplimentare la înscrierea la creșă, grădiniță, clasa pregătitoareANALIZE PENTRU CREȘĂ, GRĂDINIȚĂ, CLASA PREGĂTITOARE: Părinţii care au copii ce urmează să intre la creşă, grădiniţă sau la clasa pregătitoare nu sunt obligaţi să le facă micuţilor analize. Anunţul este făcut de reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică.

Incepe INSCRIEREA LA GRADINITA, in Bucuresti. Ce trebuie sa stie parintii
Începe ÎNSCRIEREA LA GRĂDINIŢĂ, în București. Ce trebuie să știe părinții
Foto: adevarul.ro

Cu toate acestea, mulţi directori de unităţi preferă să ia măsuri de precauţie şi le cer părinţilor să prezinte un set de analize pentru care trebuie să scoată din buzunar cel puţin 50 de lei.

ANALIZE PENTRU CREȘĂ, GRĂDINIȚĂ, CLASA PREGĂTITOARE: Dosarul medical pentru fiecare copil care va merge la grădiniţă din 15 septembire trebuie să cuprindă dovada de vaccinări, avizul epidemiologic al copiluluji şi adeverinţa de boli cronice pentru ambii părinţi. Toate eliberate de medicul de familie.

Sunt, însă, părinţi care au reclamat faptul că unii directori de grădiniţe cer analize suplimentare.

ANALIZE PENTRU CREȘĂ, GRĂDINIȚĂ, CLASA PREGĂTITOARE: Valentin Boldea, purtător de cuvânt DSP Galaţi: "Există directori de unităţi şcolare care solicită la înscrierea copiilor în grădiniţe atât examen coproparazitologic, cât şi exudat faringian, examene pe care DSP nu le-a solicitat ca fiind analize obligatorii".

Analizele suplimentare nu sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate, aşa că părinţii le obţin contra cost, informează Digi 24.

ANALIZE PENTRU CREȘĂ, GRĂDINIȚĂ, CLASA PREGĂTITOARE

Etichete: analize, clasa pregătitoare, creşă, grădiniţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE