DUBLĂ TENTATIVĂ DE SINUCIDERE la o școală. Două eleve au înghițit pastile de paracetamolPotrivit primelor informații, două eleve de la o școală din Pitești au încercat să se sinucidă chiar în ultima zi de școală. Una dintre fete a înghițit 23 de patile de paracetamol, iar cealaltă fată a înghițit 17 pastile. 

DUBLA TENTATIVA DE SINUCIDERE la o scoala. Doua fete au inghitit pastile de paracetamol
DUBLĂ TENTATIVĂ DE SINUCIDERE la o școală. Două fete au înghițit pastile de paracetamol
Foto: moldova24.info

Două eleve, de 15 şi 16 ani, au încercat să se sinucidă în curtea şcolii. Incidentul a avut loc la o școală din Pitești, chiar în ultima zi de școală.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, paramedicii SMURD au intervenit la Colegiul Tehnic "Costin D. Neniţescu" din Piteşti, după ce o elevă a sunat la 112 şi a spus că în curtea şcolii sunt două colege de-ale sale care se simt rău.

Elevele se află în afara oricărui pericol. Când echipajul medical a ajuns la cele două fete, acestea erau conştiente şi le-au spus paramedicilor că au înghiţit 20 de pastile de Paracetamol pentru că le durea capul, potrivit realitatea.net.

Deocamdată nu se știu motivele celor două încercări de suicid. Fata în vârstă de 16 ani este la a treia tentativă de omor, ea ar fi suferit o decepție în dragoste. Cele două eleve au cumpărat paracetamol chiar de la farmacia din fața școlii.

Etichete: eleve, pastile, piteşti, şcoală, suicid, tentativă suicid

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE