DUMINICA FLORIILOR, sărbătorită astăzi de catolici și protestanți. Mesajul lui Klaus IohannisDUMINICA FLORIILOR. Credincioșii catolici sărbătoresc astăzi Duminica Floriilor.

DUMINICA FLORIILOR, sarbatorita astazi de catolici si protestanti. Mesajul lui Klaus Iohannis
DUMINICA FLORIILOR, sărbătorită astăzi de catolici și protestanți. Mesajul lui Klaus Iohannis
Foto: www.ziarulderoman.ro

DUMINICA FLORIILOR. În Piața Sfântul Petru, Papa Francisc va oficia Sfânta Liturghie în prezența a mii de pelerini. Sărbătoarea marchează începutul Săptămânii Patimilor și care ne pregătește pentru Sfintele Paști.

DUMINICA FLORIILOR. Președintele Klaus Iohannis îi felicită duminică pe creștinii catolici și protestanți care serbează Duminica Floriilor și își amintește că această sărbătoare era pe vremuri "una aparte pentru copiii sași din Transilvania".

DUMINICA FLORIILOR. "Creștinii catolici și protestanți serbează astăzi Duminica Floriilor. Pe vremuri, ziua de Florii era o zi aparte mai ales pentru copiii sași din Transilvania, pentru că era ziua Confirmării lor în Biserică, o zi în care se despărțeau de copilărie și erau primiți în rândul comunității adulților. Tuturor celor care serbează azi Floriile le urez multă sănătate și bucurie!", scrie șeful statului pe Facebook. 

Etichete: catolici, duminica Floriilor, Mesajul lui Klaus Iohannis, protestanți

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE