Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, audiaţi la Tribunal. Ce a dezvăluit DragomirDumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF, a fost audiat la Tribunalul Bucureşti în dosarul excluderii clubului Universitatea Craiova. Dragomir a lansat acuzaţii grave la adresa lui Victor Ponta şi a lui Traian Basescu, pe care i-a acuzat că l-au dat afară de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF). 

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, audiati la Tribunal. Ce a dezvaluit Dragomir (Foto sptfm.ro)
Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, audiaţi la Tribunal. Ce a dezvăluit Dragomir (Foto sptfm.ro)

Dumitru Dragomir a declarat ca a fost schimbat din functie la cererea lui Traian Basescu si a lui Victor Ponta si a spus ca Adrian Mititelu, finantatorul clubului de fotbal craiovean, "este diabolic".

"Am fost vicepresedinte al FRF vreo 20 de ani. Nici eu nu stiu exact. In 2013 m-au dat afara", a spus Dragomir.

Intrebat de judecator de ce nu i-a dat in judecata pe cei care l-au dat afara, Dragomir a replicat: "Pe cine? Pe Ponta si pe Basescu? Doar nu-s tampit!".

"N-am primit niciun ban de la Federatie, aveam doar drept de vot. Juristii mi-au zis ca daca Adrian Mititelu nu-si retrage plangerea penala o sa fim penalizati de UEFA. Jucatorii nu erau platiti de Mititelu. Va spun ceva, eu am trait printre escroci. Mai mare ca asta nu am vazut in viata mea", a declarat Dragomir in fata instantei.

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, a fost audiat, ca martor, in acelasi dosar. Acesta a precizat in fata judecatorului ca nu stia nimic de situatia financiara grea a Univesitatii Craiova.

"Personal, nu. Poate la juridic se stia, nu si de mine. Hotararile Comitetului erau executorii la data pronuntarii in cadrul comitetului executiv si a fost ceva inedit pentru noi deoarece s-a intamplat o singura data, in 24 de ani, sa fie exclusa o echipa din campionat", a spus Mircea Sandu, conform romaniatv.net. 

Etichete: audiere, Dumitru Dragomir, Mircea Sandu, Tribunalul Bucureşti, Universitatea Craiova

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE