După 80 ani de istorie, un brand românesc de încălţăminte ajunge şi în malluriDupă o istorie de opt decenii, un brand românesc de încălţăminte a ajuns şi în malluri. Primul magazin dintr-un centru comercial deschis de producătorul românesc de încălţăminte a fost inaugurat la începutul acestei luni, într-un mall din Bucureşti.

Producătorul de încălţăminte Guban din Timişoara, care are o istorie de aproape opt decenii, a deschis la începutul acestei luni un magazin în centrul comercial Băneasa Shopping City din Capitală şi are în plan ca în următorii trei ani să acopere principalele oraşe ale ţării cu o reţea proprie de magazine atât în zone stradale, cât şi în malluri, pentru creşterea cifrei de afaceri şi a producţiei cu minimum 20% în fiecare an, scrie Ziarul Financiar, citat de gândul.info.

„Aveam deja un magazin în Timişoara în incinta fabricii, însă am decis să mergem şi cu o unitate în unul dintre cele mai importante malluri din România, în Băneasa Shopping City. Planul nostru presupune însă şi alte deschideri, atât în malluri unde vom merge cu încălţăminte premium, cât şi în zone stradale unde vom vinde încălţăminte casual, însă tot din piele", a spune Eugeniu Cicoare, directorul general al Guban.

Etichete: Băneasa Shopping City, brand românesc, încălţăminte, mall Bucureşti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h