Dușa: Dacă Ponta dorește funcția de președinte al Camerei Deputaților, PSD îl va susțineDeputatul social-democrat Mircea Dușa, secretar regional al PSD în Regiunea Centru, a declarat joi, la Alba Iulia, că dacă Victor Ponta va fi de acord să candideze pentru funcția de președinte al Camerei Deputaților, partidul îl va susține.

Dusa: Daca Ponta doreste functia de presedinte al Camerei Deputatilor, PSD il va sustine (Foto ziarulharghita.ro)
Dușa: Dacă Ponta dorește funcția de președinte al Camerei Deputaților, PSD îl va susține (Foto ziarulharghita.ro)

'Dacă dânsul își dorește această funcție și va fi de acord să candideze pentru această funcție, grupul parlamentar și PSD îl va susține', a declarat Mircea Dușa, întrebat de jurnaliști dacă formațiunea sa îl va susține pe Victor Ponta pentru conducerea Camerei Deputaților.

Mircea Dușa a menționat că săptămâna viitoare va avea loc Biroul Permanent al PSD, iar dacă Ponta își dorește respectiva funcție, va fi susținut de către partid.

Întrebat dacă vede și o revenire a lui Victor Ponta la conducerea PSD, Dușa a spus că există un președinte al partidului și că discuțiile de orice altă natură nu își au rostul.

'Sigur că zvonuri sunt foarte multe. Noi avem un președinte al partidului, ales de către toți membrii de partid, validat de către Congres, și discuțiile de orice altă natură nu-și au rostul', a declarat Dușa.

El a mai spus și că Victor Ponta a fost întotdeauna în prim-planul PSD-ului, fiind lider al partidului într-o perioadă foarte bună.

'Victor Ponta este un lider al PSD și va rămâne. Cred că este o personalitate, și nu cred, așa este, o personalitate politică deosebită, care deja are foarte multă experiență, atât în ceea ce privește viața politică, cât și în ceea ce privește problemele administrative', a conchis Dușa, conform Agerpres. 

Etichete: Mircea Duşa, psd, sef camera deputatilor, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE