Dușa, despre nominalizarea sa ca premier interimar: Aștept să vedem dacă președintele va fi de acordMircea Dușa, ministrul Apărării, propus în funcţia de premier interimar de Victor Ponta, a declarat, miercuri, că așteaptă să vadă dacă președintele Klaus Iohannis va fi de acord cu nominalizarea sa.

Mircea Dusa
Mircea Duşa

Premierul Victor Ponta a anunțat miercuri, la Parlament, că îl va propune prim-ministru interimar pe Mircea Dușa, ministru al Apărării.

"Am avut în cursul acestei dimineți o discuție cu președintele partidului, cu domnul Dragnea, și cu prim-ministrul legat de desemnarea ca premier interimar. Să vedem dacă domnul președinte va accepta acest lucru. Un premier interimar gestionează doar problemele curente ale Guvernului, până la desemnarea unui nou Guvern. Deocamdată aștept să vedem dacă și domnul președinte va fi de acord cu această nominalizare", a spus Dușa, la Parlament, citat de Agerpres.

În ceea ce priveşte nominalizarea unui premier interimar, preşedintele Iohannis a declarat, miercuri, că va face anunţul după consultarea cu partidele politice. Declaraţiile făcute de şeful statului pe tema demisiei lui Victor Ponta AICI.

Etichete: Klaus Iohannis, Mircea Duşa, premier, premier interimar

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h