DVR HIKVISION SUPRAVEGHEAZA SANTIERULDoresti sa incepi o constructie in regie proprie, insa ti-e teama ca nu vei putea gestiona lucrarile de unul singur? Un DVR Hikvision iti va simplifica munca si nu vei regreta alegerea facuta!

Decizia cladirii unui camin plecand de la zero implica ca in orice alt proiect avantaje si dezavantaje. In primul rand, trebuie sa urmaresti cu strictete mersul lucrarilor dar si sa ai ceva deprinderi in domeniul constructiilor. In caz contrar, trebuie angajat un diriginte de santier care sa preia aceasta sarcina.

Cel mai multi dintre noi nu isi doresc sa traiasca intr-un complex de vile. Vor un proiect propriu cu design si amplasament distinct. De asemenea, daca doresti o constructie sigura, rezistenta la seisme, cu siguranta nu o vei gasi in complexurile aparute peste noapte. Chiar daca ni se promite, nu putem sti care este de fapt adevarul pentru ca cei mai multi proprietari de case situate in complexuri rezidentiale se plang de consumul urias, igrasie, tencuiala cazuta, canalizare proasta si lipsa infrastructurii.

Afland cele metionate si cantarind foarte bine situatia, cele mai multe familii prefera sa porneasca de la zero. Angajeaza mesterii cu cele mai bune recomandari, cel mai iscusit diriginte de santier si cele mai bune camere de supraveghere pe care le va conecta la un DVR Hikvision. De ce Hikvision? Pentru ca inainte de toate calitatea primeaza, preturile sunt foarte bune, iar functiile de care dispune acest inregistrator sunt numeroase si oglindesc tehnologia si inovatia Hikvision.

Pentru monitorizarea si organizarea unui santier cei mai multi proprietari au ahizitionat DVR ieftin Hikvision cu 16 canale si 16 porturi POE, pentru a putea conecta 16 camere IP si a le amplasa in unghiuri diferite. Initial si-au indreptat atentia catre un DVR 8 canale. Intre timp s-au razgandit deoarece acel DVR 8 canale H264 nu se plia nevoilor lor.

Modelul de DVR Turbo HD Hikvision DS-7216HUHI-K2/16A dispune de inalta rezolutie de redare Ultra HD 4K de o claritate desavarsita si detalii extraordinare si o rezolutie de inregistrare de pana la 5MP. Compresia de care beneficiaza camera este standardul H.265+, cea mai performanta din prezent si caracterizata printr-un proces de comprimare a fisierelor de imagini care sa mentina rezolutia inalta, iar in acelasi timp sa diminueze pe cat posibil spatiul de stocare pe HDD, tocmai pentru a oferi o perioada cat mai indelungata de inregistrare. beneficiaza de functia de vizualizare de la distanta a imaginilor capturate de camerele de supraveghere in timp real.

Dispune de functia de vizualizare de la distanta a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere in timp real, se poate face playback si redare sincrona. Acest DVR ieftin Hikvision inregistreaza pe doua HDD-uri SATA, ce suporta o capacitate maxima de 8 TB, are iesire HDMI, BNC si VGA doua porturi USB 2.0 si un RJ45, iar standardul Onvif iti rezolva lipsa compatibilitatii. Acest DVR AHD se cableaza cu cablu coaxial de pana la 800 de metri.

Instaland un DVR produs de gigantul Hikvision iti vei putea supraveghea santierul, iti vei stimula mesterii sa munceasca si sa se comporte adecvat, vei preveni furtul, si nu in ultimul rand, in cazul in care se petrec accidente iar autoritatile cer detalii, vei avea dovezile la indemana. Cel mai important aspect care trebuie mentionat este faptul ca, la incheierea proiectului, camerele si DVR-ul AHD Hikvision de vor refolosi, schimband locatia amplasarii lor sau scopul.

In final, proiectul mult visat a prins contur iar cel mai bun DVR produs de Hikvision si-a indeplinit toate sarcinile in mod remarcabil. Cumparand acest inregistrator de la 1CCTV il vei primi rapid si il poti instala si configura simplu si usor.

 

Etichete: cctv, dvr, şantier

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE