Netflix s-a lansat în România. CÂT TE COSTĂ ABONAMENTULNetflix tocmai a devenit disponibil în România, începând de astăzi. Românii au la dispoziție trei planuri tarifare.

Netflix s-a lansat in Romania. CAT TE COSTA ABONAMENTUL
Netflix s-a lansat în România. CÂT TE COSTĂ ABONAMENTUL

Netflix este disponibil în România in 3 planuri tarifare, de 7,99 euro, 9,99 euro si 11,99 euro in functie de numarul de dispozitive pe care le poti folosi si de calitatea streamingului.

Printre serialele disponibile in varianta romaneasca a Netflix se numara Breaking Bad, Dexter, Narcos sau Spartacus, iar printre filme, foarte multe dintre hit-urile clasice precum Godfather sau Forrest Gump, dar si productiile oficiale Netflix din ultima vreme.

Netflix este cel mai mare serviciu de video-on-demand, cu peste 69 de milioane de abonati din intreaga lume. Globurile de aur si Emmy-urile castigate prin productia originala House of Cards au marcat o premiera absoluta: primul serviciu disponibil exclusiv online ce obtine aceste premii. "Orange is the new black" si mai nou "Narcos" sunt alte productii originale cu care compania americana se mandreste.

Sursa: stirileprotv.ro.

Etichete: abonament, filme, Netflix, seriale

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE