E OFICIAL. Petre Roman vrea să candideze la Primăria Capitalei din partea PNLPetre Roman s-a inscris, marti, in cursa interna a Partidului National Liberal pentru candidatura la functia de primar general al Capitalei. Pana in prezent s-au mai inscris in cursa interna pentru primaria generala europarlamentarul Cristian Busoi si deputatul Ludovic Orban.

E OFICIAL. Petre Roman vrea sa candideze la Primaria Capitalei din partea PNL
E OFICIAL. Petre Roman vrea să candideze la Primăria Capitalei din partea PNL

Petre Roman a declarat pentru HotNews.ro ca isi va prezenta obiectivele pentru Bucuresti dupa ce se finalizeaza sondajele de opinie in randul bucurestenilor privind cei trei candidati. "Intai sa constatam ca bucurestenii il vor mai mult pe Roman decat pe contracandidati. 

Intrebat ce l-a determinat sa candideze, Roman a afirmat: "Sunt bucurestean 100%. M-am nascut in Bucuresti, am facut scoala in Bucuresti, am trait in Bucuresti. Intotdeauna mi-am dorit sa vad ca orasul arata intr-un fel.

Roman a declarat ca vrea sa consulte locuitorii din Capitala pentru a afla "ce vor ei bucurestenii pentru Bucuresti".

"Plec de la constatarea ca nu am avut inca un primar general...Nu am avut. Care sa vrea ceva, sa aiba o ambitie si un obiectiv clar pentru Bucuresti. Ma intereseaza aucm sa vad ce gandesc bucurestenii printr-o cercetare de opinie obiectiva. Dupa care sigur ca am intentia sa prezint si obiectivul meu", a spus acesta.

Etichete: candidat, petre roman, PNL, Primăria Capitalei

0/4 COMENTARII
Sandu al-III-lea
30 iul 18:44
+0
VOTURI
-0
Asta e un jidan nenorocit si mason pe deasupra.Alex are dreptate in ceea ce a scris.Sa luam aminte,sa tinem minte si sa votam in consecinta.NU acestui om.
vlad
30 iul 18:17
+0
VOTURI
-0
Oricat il urasc pe Oprescu nu-l votez pe Roman... PNL-ul sa aleaga un candidat serios
alex
30 iul 09:46
+0
VOTURI
-0
din cauza nemernicului asta suntem confundati in toata Europa cu tiganii. Imediat dupa anii 90 Fundatia Soros Romania a elaborat un plan prin care se urmarea crearea unui stat tiganesc pe teritoriul actualei Romanii. Petre Roman prin Memorandumul cu numarul D2/1094/29.02.2000 ii cere lui Isarescu atunci priministru sa legifereze folosirea in documentele oficiale a denumirii “rrom” . Isarescu acest “iluminat” da o hotarare de guvern in acest sens in 2001
vasile
30 iul 07:24
+0
VOTURI
-0
La gunoi cu acest jegos care a dat startul distrugerii tarii impreuna cu ilici in 90. Ilici Neulander Mercato

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE