E oficial: Românii au încă o zi liberă din 201524 ianuarie se adaugă zilelor libere legale de care beneficiază angajații, din 2015. Președintele Traian Băsescu a promulgat legea referitoare la declararea zilei 24 ianuarie drept Sărbătoare Națională. 

Inca o zi libera pentru romani: 24 IANUARIE a fost declarata ZI NATIONALA, NELUCRATOARE
Încă o zi liberă pentru români: 24 IANUARIE a fost declarată ZI NAŢIONALĂ, NELUCRĂTOARE
Foto: www.ziarulapulum.ro

Administratia Prezidentiala a precizat, intr-un comunicat, ca presedintele Basescu a semnat decretul privind promulgarea Legii pentru declararea zilei de 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Romane, ca zi de sarbatoare nationala.
Legea, avand ca initiatori peste 100 de deputati si senatori din mai multe grupuri parlamentare, a fost adoptata in 3 decembrie de Camera Deputatilor, in calitate de for legislativ decizional, cu 276 de voturi "pentru", 4 "impotriva" si 11 abtineri. Si Senatul, prima Camera sesizata, a aprobat proiectul de lege in iunie.
"Se declara ziua de 24 ianuarie - Ziua Unirii Principatelor Romane, ca zi de sarbatoare nationala. Autoritatile administratiei publice centrale si locale pot organiza si/sau sprijini logistic si material manifestari cultural-artistice dedicate acestei zile", stipuleaza textul legislativ.

Etichete: 24 ianuarie, zi liberă, ziua unirii

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE