Ecaterina Andronescu l-a înlocuit pe Vanghelie la conducerea PSD BucureştiECATERINA ANDRONESCU
ECATERINA ANDRONESCU

Comitetul Executiv a votat propunerea lui Victor Ponta ca preşedinţia PSD Bucureşti să fie preluată, interimar, de vicepreşedintele Ecaterina Andronescu. Fostul şef al organizaţiei, Marian Vanghelie a fost numit preşedinte executiv al PSD Bucureşti.

"Este o perioadă în care trebuie să ne pregătim pentru campania electorală, să întărim echipa şi sunt convinsă că pentru fiecare sector în parte vom stabili o strategie foarte clară. trebui să ducem organizaţia către câştigarea alegerilor, în primul rând la Primăria Capitalei, să îl sprijinăm pe Sorin Oprescu, şi să căştigăm şi la sectoare", a spus Ecaterina Andronescu după numirea sa.

PSD Bucureşti a fost condus, din iulie anul trecut, de un birou coordonator format din Victor Ponta, Adrian Năstase, Ion Iliescu, Rodica Nassar, Ecaterina Andronescu.

Conducerile unor filiale de sector au fost şi ele înlocuite, coordonarea lor fiind preluată de vicepreşedinţi ai partidului. De asemenea, Eugen Bejinariu a preluat, interimar, atribuţiile de secretar executiv al PSD Bucureşti.

În PSD Bucureşti nu s-au organizat alegeri interne după înlocuirea lui Marian Vanghelie de la conducerea organizaţiei.

Etichete: Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, psd, PSD Bucuresti

0/0 COMENTARII
alexandru
08 Feb 12:14
+0
VOTURI
-0

deja analfabetul de vanghelie esti milionar in euro si il doare in paula...de orice dupa pamant si din romania... din pacate..locul lor pds-pdl-pnl-pc-udmr-unpr este doar LA JILAVA SAU RAHOVA ,la alegere si CONFISCARE AVERILOR!.. DIN PACATE ,romanii sunt un popor de zdrente si prostituate,manelisti si snobi,mancatori de seminte si ipocriti!

akub
08 Feb 12:01
+0
VOTURI
-0

PSD o sa-si ia o teapa fenomenala la Bucuresti.

L-au schimbat pe "care este" cu discipola sa, Abramburica.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE