Ecaterina Andronescu, în lacrimi, la TV: Să vină și să mă împuște în piața publică!DNA a cerut reînceperea urmăririi penale a foștilor miniștri ai Educației, Ecaterina Andronescu și Theodor Athanasiu. Într-o intervenție televizată, Andronescu a izbucnit în lacrimi, susținând că nu înțelege situația prin care trece.

Senatoarea PSD a izbucnit în lacrimi, în direct la Antena 3, când a abordat acest subiect. "Mi se pare îngrozitor ce se întâmplă, nu știu cum o să trec peste asta. O sa trec peste. Nu am luat, nu am conditionat de la nimeni nimic. Să vină să mă împuște în piața publică.", a declarat aceasta, în lacrimi, la Antena 3, potrivit stiripesurse.ro.

Foto: romaniatv.net

Liderul PSD, Ecaterina Andronescu, este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită, trafic de influenţă şi spălare de bani, după ce, în perioada 2001 - 2009, ar fi pretins şi primit de la firma Siveco şi firmele colaboratoare foloase necuvenite constând în sume de bani sau calculatoare, în scopul de a le asigura derularea unor proiecte cu Ministerul Educaţiei. 

Etichete: dosar penal Ecaterina Andronescu, Ecaterina Andronescu, ecaterina andronescu in lacrimi

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE