Echipa Realitatea TV, agresată la stația de metrou VictorieiEchipa de la Realitatea TV a fost agresată în stația de metrou Piața Victoriei în timp ce filma pentru jurnalul de știri. 

Echipa Realitatea TV, agresata la statia de metrou Victoriei
Echipa Realitatea TV, agresată la stația de metrou Victoriei

Reporterul Realitatea TV a povestit că, în timp ce se afla cu rigla pe peron pentru a măsura distanța, un bărbat l-a apucat violent de mână, adresându-i injurii atât lui, cât și cameramanului.

Bărbatul a spus că este un călător și că vrea să intre în tren, asta în condițiile în care toate ușile de acces erau deschis.

În momentul în care a urcat în tren, în timpul închiderii ușilor, bărbatul violent l-a scuipat pe cameramanul Realitatea TV care îl filma. 

Este posibil ca acesta să facă parte din serviciul de pază al Metrorex, ținând cont că după ce a urcat în tren a purtat o discuție cu unul dintre angajații companiei de transport.

Experimentul Realitatea TV vine după ce Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a cerut joi, 28 ianuarie, închiderea staţiei de metrou de la Piaţa Victoriei, constatând că viaţa călătorilor este pusă în pericol de distanţa prea mare dintre peron şi vagoanele de metrou: 25 de cm.

Decizia vine ca urmare a unei reclamaţii, după ce un cetăţean şi-a prins piciorul în spaţiul dintre peron şi vagon. Metrorex a primit o amendă contravenţională de 20 000 de lei, a anunţat ANPC.

Sursa: realitatea.net

Etichete: agresat, metrou, peron, Piaţa Victoriei, realitatea tv

0/1 COMENTARII
Sandu al-III-lea
29 Jan 16:54
+0
VOTURI
-0
Imediat identificat,si trimis repede in somaj.Daca e din corpul de paza sa i se spuna:dumneata nu mai lucrezi la noi incepand de maine.Se sesizeaza cineva?Mai ales ca aveti si dovezi

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE