Echipajele ISU supraveghează zona Eroilor, pentru că nu se poate garanta siguranţa locatarilorEchipajele ISU Bucureşti-Ilfov supraveghează zona Eroilor din Capitală, unde s-a surpat terenul, din cauza lucrărilor la metrou, pentru că nu se poate garanta siguranţa locatarilor din zonă. 40 de locatari din două imobile au fost evacuaţi, iar şapte imobile au fost deconectate de la utilităţi, pentru prevenirea pericolelor.

Echipajele ISU supravegheaza zona Eroilor, unde s-a surpat carosabilul. Locatarii au fost EVACUATI
Echipajele ISU supraveghează zona Eroilor, unde s-a surpat carosabilul. Locatarii au fost EVACUAŢI
Foto: Poliţia Rutieră

"Ca urmare a deformarilor aparute in carosabilul din zona statiei de metrou eroilor, unde se executa lucrari pentru extinderea magistrei, la fata locului au fost trimise urmatoarele resurse: Detasamentul Special de Salvatori + 1 SMURD.

In apropierea zonei unde se observa denivelarea se gasesc 2 imobile de locuit.

In acest moment, ca urmare a discutiei dintre constructor si ISU, s-a stabilit ca nu exista un risc iminent asupra acestor imobile si implicit a locatarilor.

Insa, avand in vedere ca reprezentantii constructorului nu pot preciza daca este o problema punctuala sau este vorba despre o problema mai ampla in subteran, neputand garanta siguranta locatarilor din zona, echipajele ISU vor ramane in supraveghere", anunţă ISU Bucureşti-Ilfov, într-o informare transmisă sâmbătă după-amiază.

Traficul pe Bd. Eroilor a fost ÎNTRERUPT, din cauza surpării terenului. Primăria Capitalei a avertizat că există riscul prăbuşirii carosabilului.

Potrivit Digi 24, locatarii imobilelor din zonă au fost evacuaţi şi li s-a spus că nu pot intra în case până când nu se evaluează exact riscurile şi se elimină pericolele. Între timp, şapte imobile au fost deconectate de la utilităţi, pentru a se preîntâmpina apariţia unor accidente. Pentru că există riscul ca surparea să se propage şi la imobilele din apropiere, autorităţile au decis ca la şapte imobile din zonă să se oprească apa, curentul şi gazele. Doar două imobile au fost evacuate. Cele 40 de persoane evacuate vor fi cazate în această noapte la un hotel, iar Primăria Capitalei caută acum soluţii.

Echipajele ISU de la faţa locului taie un copac aflat în preajma unui imobil din zona Eroilor, întrucât există riscul ca acesta să se prăbuşească peste firele de înaltă tensiune, anunţă Digi 24.

Conform sursei citate, surparea asfaltului s-a produs atunci când TBM-ul care sapă tunelul la metrou a ajuns la un strat de nisip, pietriş şi apă.

Etichete: Eroilor, ISU București-Ilfov, surpare carosabil

0/1 COMENTARII
elena
13 Dec 13:09
+0
VOTURI
-0
Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata globala.
-Proiectul este lansat de curand si are mari perspective.
-NU este necesara nici un fel de experienta!
-Asiguram suport si logistica in desfasurarea activitatii.
-Lucrati intr-un mediu placut, proactiv.
-Principala atributie este mentinerea unei evidente a ofertelor prospectante si actualizate zilnic.
-Oferim sanse reale de avansare in cariera!
-Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal, cu posibilitatea unor bonusuri substantiale.
-Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere.
-Programul de lucru este flexibil.
-Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor.
-Sunt suficiente studiile medii.
-Cerem cunostinte minime de operare pe internet, de lucru cu fisiere word si pdf si navigare online. -Solicitati acum mai multe detalii la una dintre adresele noastre de email:mami_meda@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE