Echipajul SMURD care a ajuns acasă la Gyuri Pascu, audiat la Poliţia CapitaleiPersonalul medical SMURD care ajuns la locuința lui Ioan Gyuri Pascu, în dimineața în care acesta a decedat, este audiat marți la sediul Poliției Capitalei.

Echipajul SMURD care a ajuns acasa la Gyuri Pascu, audiat la Politia Capitalei
Echipajul SMURD care a ajuns acasă la Gyuri Pascu, audiat la Poliţia Capitalei

Echipajul SMURD este ultimul sosit la imobilul în care locuia actorul, după cel al Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, notează Agerpres.

Audierile sunt parte a anchetei declanșată de polițiștii Serviciului Omoruri sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în urma decesului lui Ioan Gyuri Pascu, la vârsta de 55 de ani, în urmă cu două săptămâni.

Fosta soție a lui Ioan Gyuri Pascu, Daniela Marin, a fost audiată de procurori la mijlocul săptămânii trecute, la două zile după audierea personalului medical al ambulanței.

În cazul lui Gyuri Pascu au fost deschise mai multe cercetări privind modul în care a intervenit personalul medical la locuința actorului. Astfel, o anchetă internă a fost declanșată la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Ulterior, Comisia de disciplină a SABIF a audiat medicul implicat în cazul Gyuri Pascu, a solicitat Comitetului Director sancționarea lui și și-a declinat competența în ceea ce privește acuzația de malpraxis.

Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov și SMURD în cazul morții actorului au fost preluate de specialiștii Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB. De asemenea, Colegiul Medicilor București a anunțat că s-a autosesizat în cazul decesului lui Gyuri Pascu. Totodată, o echipă formată din reprezentanți ai Corpului de control al Ministerului Sănătății și de la Departamentul pentru Situații de Urgență s-a deplasat, miercurea trecută, la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, pentru a verifica informațiile cu privire la intervenția la actor.

Etichete: anchetă moarte Ioan Gyuri Pascu, echipaj smurd audiat, ioan gyuri pascu, Poliţia Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE