Economica.net: Metroul din Drumul Taberei nu va fi gata în decembrieOficiali Metrorex au admis că "există riscul ca, din cauza neplăţii integrale a datoriei, Astaldi să oprească lucrările la Magistrala 5", scrie Economica.net.

Metrou Drumul Taberei
Metrou Drumul Taberei

Firma Astaldi a încetinit drastic ritmul lucrărilor la Magistrala 5 de metrou şi condiţionează realizarea acestora de recuperarea sumei de 94 milioane de lei pe care instanţa a stabilit că Metrorex o datorează, scrie Economica.net, citând surse apropiate situaţiei

"În urma proceselor pe care le-am pierdut în instanţă, noi trebuie să le mai dăm 94 de milioane de lei şi ne-au pus poprire pe conturi. Astăzi s-a discutat cu ei, se găseşte o soluţie de reeşalonare, zilele astea ar trebui să se rezolve situaţia. Cumva au acceptat propunerile noastre, aşteptăm acum să vedem dacă şi conducerea companiei-mamă, de la Roma, va fi de acord cu propunerile noastre", au spus sursele citate.

Întrebaţi dacă, din cauză că nu a fost plătită toată datoria, Astaldi ar putea opri lucrările la Magistrala 5, iar Metroul de Drumul Taberei nu va fi inaugurat nici anul acesta, reprezentanţii Metrorex au admis că "există riscul ca, din cauza neplăţii integrale a datoriei, Astaldi să oprească lucrările la Magistrala 5".

Citeşte mai mult pe Economica.net.

Etichete: m5, magistrala 5, metrou drumul taberei, termen

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h