Eduard Hellvig, directorul SRI, întrebat dacă are legături cu candidatura lui Marian MunteanuEduard Hellvig, directorul SRI, a declarat miercuri într-un interviu că nu îl cunoaşte pe Marian Munteanu şi că nu a avut nici o legătură cu candidatura acestuia din partea PNL la Primăria Bucureşti.

Eduard Hellvig
Eduard Hellvig

Intrebat "deci nu aveti nicio legatura cu candidatura lui Marian Munteanu?", Hellvig a spus: "Nu, categoric, nici macar nu il cunosc".

"Atunci cand nu exista informatii despre o anumita speta politica, cand opinia publica nu gaseste usor o explicatie pentru o decizie politica, exista tendinta asta, specifica conspirationismului romanesc din anii 90, de a implica SRI-ul in tot si in toate. Le readuc aminte acestora ca suntem in 2016", a declarat acesta, potrivit hotnews.

Hellvig a mai declarat ca se astepta ca PNL sa anunte public ca "eu nu am niciun amestec in vreo actiune politica de cand ma aflu in fruntea SRI".

"Anul acesta este unul electoral si, din pacate, se vor amesteca tot felul de teme. Eu ii asigur deopotriva, pe politicieni, gazetari si cetatenii romani ca SRI va ramane in afara acestei dezbateri", a mai declarat Hellvig.

Etichete: ALEGERI BUCUREŞTI 2016, candidatura marian munteanu, directorul SRI, Eduard Hellvig, Marian Munteanu, marian munteanu PNL, Primăria Bucureşti, Primăria Capitalei

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h