Eduard Hellvig s-a întâlnit cu directorul Comunităţii de informaţii din SUA, James R. ClapperEduard Hellvig, directorul Serviciului Român de Informații, a avut vineri o întâlnire oficială cu James R. Clapper, directorul Comunității de informații din Statele Unite ale Americii, anunţă SRI într-un comunicat de presă.

Directorul comunitatii de informatii din SUA s-a intalnit cu seful SRI, Eduard Hellvig
Directorul comunităţii de informaţii din SUA s-a întâlnit cu şeful SRI, Eduard Hellvig

Eduard Hellvig şi James R. Clapper au abordat teme de interes partenerial, vizând mediul internațional de securitate, evoluțiile fenomenului terorist în lume, precum și noile provocări de securitate cibernetică.

"Pe parcursul întrevederii a fost abordată și problematica de securitate la nivel regional european, subliniindu-se rolul determinant pe care îl au în context serviciile de informații și securitate pentru fundamentarea cunoașterii timpurii a realităților și formularea de politici prompte și solide de către decidenți", precizează comunicatul SRI.

Sursa citată adaugă că cei doi oficiali și-au împărtășit reciproc "viziunile instituționale privind evoluția paradigmei de intelligence la nivelul NATO pe termen mediu și lung".

James R. Clapper este director al Comunității americane de informații din 2010.

Etichete: Eduard Hellvig, James R. Clapper, SRI

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE