Efectele Legii ANTIFUMAT în București: Câți clienți au pierdut cluburile și restaurantelePatronii localurilor din București susțin că intrarea în vigoare a noii legi antifumat s-a văzut în încasări: unii dintre ei acuză scăderi ale încasărilor cuprinse între 15 și 50%.

Efectele Legii ANTIFUMAT in Bucuresti: Cati clienti au pierdut cluburile si restaurantele
Efectele Legii ANTIFUMAT în București: Câți clienți au pierdut cluburile și restaurantele
Foto: digi24.ro

Eugen Gaicu, directorul executiv al cafenelelor Gloria Jeans din Piața Romană și din Piața Victoriei din București, a declarat că vânzările Gloria Jeans din Piața Romană au căzut în ultimele trei săptămâni cu aproape 20%, după intrarea în vigoare a noii Legi anti-fumat.

Esen Haci, directorul restaurantului Sultan din București, povestește că în ultimele trei săptămâni, atât numărul de clienți, cât și încasările au scăzut cu 30%.

CITEȘTE ȘI: Câţi bucureşteni au reclamat la Poliţie încălcarea Legii ANTIFUMAT. Un taximetrist a fost amendat 

Dani Caramihai, unul dintre cei patru acționari ai localurilor Fratelli, a observat în ultimele trei săptămâni scăderi clare ale traficului și ale consumului, undeva între 15-25%.

Mugur Mihăescu, care are clubul The Tube din Centrul Vechi susține că a pierdut în ultimele trei săptămâni jumătate dintre clienți. 

sursa: profit.ro

Etichete: fumat cluburi, fumat restaurante, lege antifumat, lege fumat

0/1 COMENTARII
Camelia
12 Apr 09:32
+0
VOTURI
-0
Lucru la domiciliu! Oferta noua! Cautam in toate localitatile tarii persoane serioase care vor sa castige bani in regim de colaborare. Asiguram: contract de comision, instruire gratuita, asistenta pas cu pas in desfasurarea activitatii. Cerinte: calculator, conexiune la internet, circa doua ore libere zilnic. Solicitati acum mai multe detalii la adresa de email: camysandu87@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h