ELCEN: Electrocentrale Bucureşti furnizează apă caldă în parametrii comandaţi de RADETElectrocentrale Bucureşti (ELCEN) anunţă, joi, că produce şi livrează apă caldă în parametrii comandaţi de RADET Bucureşti.

ELCEN
ELCEN
Foto: economica.net

"În intervalul orar 06:00 – 18:00, Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) furnizează apă caldă în parametrii comandaţi de RADET Bucureşti.

Astfel, potrivit datelor furnizate de dispeceratul ELCEN din această dimineaţă, vă informăm următoarele:

Temperatura solicitată de RADET pentru CTE Progresu este de 85 grade C; temperatura furnizată de ELCEN este de aproximativ 84 grade C;

Pentru CTE Bucureşti Vest, RADET a solicitat la ora 08:00 o temperatură de 85 grade C, iar ELCEN a furnizat în jurul valorii de 85 grade C", transmite compania într-un comunicat de presă.

În acest moment, capacităţile de producţie ale ELCEN depăşesc solicitarea consumatorilor, dar furnizează potrivit comenzii primite zilnic de la RADET Bucureşti, mai anunţă Electrocentrale Bucureşti.

Etichete: apa calda bucuresti, ELCEN, RADET

0/1 COMENTARII
kaa kaa
16 Jun 17:15
+0
VOTURI
-0
Oamenii astia fac misto. Unii de altii si toti de noi.
Nu ma intereseaza ce temperatura da ELCEN, ci ce temperatura intra la mine in casa. Iar pozitia cu "noi n-avem contract cu locatarii" e deja nesimtire la grad de arta.
Ca si cum vin astia si-mi spun ca la Brasov temperatura apei are parametrii normali. Ca eu locuiesc in Giurgiu, nu mai e treaba lor, ELCEN, ca ei dau apa la temperatura buna. Uita insa ca apa aia merge cativa km buni...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE