ELCEN: Nu ne opunem fuziunii cu RADETPrimarul general Sorin Oprescu a anunţat că Electrocentrale Bucureşti (ELCEN) nu doreşte fuziunea cu RADET. În replică, reprezentanţii ELCEN susţin că nu se opun fuziunii.

ELCEN: Nu ne opunem fuziunii cu RADET
ELCEN: Nu ne opunem fuziunii cu RADET
Foto: cotidianul.ro

„Situaţia precară a sistemului centralizat de termoficare este cauzată de neplata subvenţiei la căldură de către Primăria Municipiului Bucureşti. Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), cel mai mare producător de energie termică din România, nu se opune fuziunii cu Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti, după cum a susţinut primarul Capitalei", anunţă reprezentanţii ELCEN, citaţi de adevarul.ro.

Aceştia mai spun că situaţia precară actuală a sistemului centralizat de termoficare, numărul în creştere al avariilor şi problemele legate de producţia şi distribuţia energiei termice sunt cauzate, în principal, de neplata subvenţiei la căldură pentru bucureşteni de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB).

De asemenea, reprezentanţii ELCEN au mai precizat că în acest moment, totalul datoriilor ELCEN către furnizorii de gaze naturale şi servicii conexe se ridică la 315 milioane de lei.

Punctul de vedere al ELCEN privind fuziunea cu RADET pe adevarul.ro.

Etichete: agent termic, căldură, ELCEN, Fuziune RADET-ELCEN, RADET, Sorin Oprescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE