Elcen semnează un contract de mentenanţă de 5,6 milioane de euroElectrocentrale Bucureşti (Elcen) a încheiat luni un contract de service şi mentenanţă a turbinei cu gaz din centrala cu ciclu combinat aparţinând CTE Bucureşti Vest cu General Electric Global Services GmbH.

ELCEN Bucuresti
ELCEN Bucureşti
Foto: capital.ro

Aceasta este divizia de service a companiei americane General Electric (GE), valoarea acordului fiind de 5,6 mil.euro. Acordul intră în vigoare din 9 septembrie, se derulează pe o perioadă de şase ani şi se ridică la 5,65 milioane de euro, preţ fix stabilit pentru toată perioada derulării contractului.

General Electric Global Services a participat la licitaţia deschisă online, anunţată şi desfăşurată de Elcen, conform legislaţiei în vigoare, în perioada mai – august şi a fost declarată câştigătoare la începutul acestei luni. La licitaţia desfăşurată prin intermediul SEAP s-au depus două oferte.

"Turbina cu gaz joacă un rol esenţial în funcţionarea centralei cu ciclu combinat de la Vest, în activitatea Elcen, ca urmare a gradului său ridicat de eficienţă. Ne bucurăm că vom colabora cu experţi în domeniu, fabricanţii originali ai turbinei cu gaz, în asigurarea serviciilor de mentenanţă ale turbinei, garantând astfel siguranţa furnizării unui serviciu de calitate în alimentarea cu energie termică a consumatorilor bucureşteni", a declarat directorul general al ELCEN, Marcel-Octavian Nicolaescu.

Etichete: contract de mentenanta, CTE Bucureşti Vest, ELCEN, General Electric, General Electric Global Services GmbH

0/1 COMENTARII
Jegurilei care ne conduc
22 Aug 22:01
+0
VOTURI
-0
Cate deplasari ale directorilor Elcen a sponsorizat compania "americana" General Electric in ultimii zece ani? Poate descopera Tolontan cand va avea putin timp liber, ca restul presei doar preia comunicate...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE