ELECTRIC CASTLE 2015. Ce bilete mai sunt disponibile la festivalul Electric CastleELECTRIC CASTLE 2015. Electric Castle Festival și Federația SHARE își unesc forțele pentru a atrage cât mai mulți tineri din toată Europa la Cluj în anul în care orașul este Capitală Europeană a Tineretului. Abonamentele Electric Castle sunt în acest moment SOLD OUT, toate fiind vândute într-un timp record, până în 16 mai. Mai sunt în continuare disponibile bilete de o zi.

ELECTRIC CASTLE 2015. Ce bilete mai sunt disponibile la festivalul Electric Castle
ELECTRIC CASTLE 2015. Ce bilete mai sunt disponibile la festivalul Electric Castle

ELECTRIC CASTLE 2015. Abonamentele Electric Castle sunt în acest moment SOLD OUT, toate fiind vândute într-un timp record, până în 16 mai, scrie realitatea.net.

Mai sunt în continuare disponibile bilete de o zi, care sunt accesibile printr-o rețea de distribuție națională: site‑ul electriccastle.ro, aplicația de mobil Electric Castle (iOS& Android), site-ul eventim.ro, rețeaua Eventim (Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Cărturești) și locațiile partenere Electric Castle. Mai multe detalii pe http://electriccastle.ro/tickets.

ELECTRIC CASTLE 2015. „Parteneriatul din acest an este un pas firesc prin care se întâlnesc două concepte destinate tinerilor și care își doresc să promoveze Clujul. Împreună, ne dorim să aducem aici nu doar oameni din toată țara, ci și din restul Europei, într-o perioadă în care oricine trece prin Cluj va găsi cu siguranță o activitate pe placul lui – culturală, de divertisment sau sportivă. Lucrăm cu aceleași obiective pe termen lung – creșterea atractivității acestei zone pentru tineri și o implicare în dezvoltarea vieții culturale și sociale", a declarat Andi Vanca, PR Manager Electric Castle.

Pentru a le reaminti participanților la cel mai mare festival al verii de faptul că în 2015 Clujul are programe dedicate tinerilor pe parcursul întregului an, o parte din activitățile și concertele Electric Castle vor avea loc, la această ediție, sub numele de YOUTH PARK.

ELECTRIC CASTLE 2015. Acesta include a doua scena ca mărime a festivalului Red Bull Music Academy, un BMX track, traseul pentru demonstrații și întreceri pe două roți și zone de Food Court. Tot în YOUTH PARK se înscrie anul acesta și BOOHA Mansion, cu deja celebrele petreceri de la marginea piscinei, care vor avea loc în fiecare zi. O activitate de succes în edițiile precedente, Silent Dance, se va desfășura anul acesta tot sub egida YOUTH PARK.

ELECTRIC CASTLE 2015: The Prodigy, Fatboy Slim, Rudimental, The Parov Stelar Band, The Cat Empire,The Glitch Mob, Maya Jane Coles, Sub Focus, Sigma, Netsky Live, The subways, Nouvelle Vague, Siriusmodeselektor, The Subways, Roni Size Reprazent, High Contrast, Asian Dub Foundation, Dub Pistols, Dub Phizix & Strategy, Blomqvist Live, DC Breaks, Cosmin TRG, Subcarpați, Șuie Paparude, Soom T & JSTAR, Evil Nine, Vadim & Yarah Bravo, Vakula, Radikal Guru, Eliphino, Benny Page, B.Traits, XXXY, Synkro, Bambounou, French Fries, Mad Professor & Brother Culture, Prince Fatty & Horseman, Bush Chemists & King General, Iration Steppas, DRUGS, Pixelord, Pop Killers, Shiver și The Model.

Etichete: bilete, bilete o zi, electric castle 2015, festival, sold out

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h