UPDATE Elena Udrea a stat șapte ore în Parlament, pentru a-și studia al treilea dosar. Ce a declaratUPDATE 16:30: Elena Udrea a petrecut șapte ore în Parlament, pentru a-și studia cel de-al treilea dosar. Aceasta susține că va reveni și vineri, pentru același lucru. Deputatul indepedent a declarat că Dorin Cocoș nu a făcut un denunț împotriva sa, așa cum se vechiculează în presă și că singurul denunț este făcut de Ana Maria Topoliceanu. Udrea a mai spus că dacă procurorii i-ar fi cerut anterior explicații, i-ar fi lămurit. Deputatul a declarat și că nu îi este, încă, clară, cronologia evenimentelor descrise de procurori și că nu înțelege de ce se solicită arestarea sa preventivă, având în vedere că infracțiunea s-ar fi petrecut cu cinci ani în urmă. 

„Voi avea foarte multe lucruri de spus Comisiei, mâine”, a declarat Udrea. Comisia Juridică va dezbate vineri dacă emis un raport pozitiv sau negativ, pentru cererea procurorilor de arestare a Elenei Udrea. 

UPDATE: Am văzut doar ce spuneți dumneavoastră în presă, trebuie să văd și dosarul. Mă duc să văd care sunt acuzațiile, să știu despre ce vorbesc. Din comunicatul DNA nu am înțeles despre ce e vorba, despre ce ani, despre ce sume”, a declarat Udrea la sosirea în Parlament. 

Deputatul independent Elena Udrea va ajunge joi în Parlament, alături de avocat, pentru a-și studia noul dosar, în care Direcția Națională Anticorupție o acuză că a primit mită 3,8 milioane de dolari. 

Elena Udrea ajunge ASTAZI in Parlament, pentru a-si studia noul dosar
Elena Udrea ajunge ASTĂZI în Parlament, pentru a-și studia noul dosar
Foto: wikipedia.org

Biroul permanent al Camerei Deputaților a decis, miercuri, ca solicitările privind încuviințarea urmăririi penale și a reținerii și arestării preventive a deputatului Elena Udrea să fie trimise Comisiei juridice, care are termen trei zile pentru întocmirea raportului.

DNA cere din nou arestarea ELENEI UDREA. Udrea este acuzată că a primit MITĂ 3,8 milioane de dolari, plus o creanţă de 900.000 de euro de la un om de afaceri, pentru ca acesta să cumpere, în continuare, energie ieftină de la Hidroelectrică. Totodată, Elena Udrea este acuzată că a solicitat scoaterea activului „Vila Săbărel" din patrimoniul Carmen Silva şi vânzarea acestuia la un preţ sub valoarea pieţei.

Etichete: dosar DNA, Elena Udrea, Elena Udrea dosar penal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE