Elena Udrea,atac la adresa Guvernului,în contextul creșterii salariilor medicilor.Ce susține aceastaElena Udrea a postat, pe Facebook, un mesaj, în care a criticat situaţia în care se află sistemul medical în România. 

Elena Udrea, atac la adresa Guvernului, pe tema salariilor medicilor. Ce sustine aceasta
Elena Udrea, atac la adresa Guvernului, pe tema salariilor medicilor. Ce susține aceasta
Foto: observator.tv

Fostul ministru atacă actuala guvernare, spunând că a aceasta se grăbeşte să legalizeze "atenţiile" oferite medicilor de către pacienţi, în loc să realizeze o lege a sănătăţii.

"Guvernul a decis sa mareasca salariile medicilor cu 25% de la 1 octombrie, ceea ce este bine. Dar cu aceasta solutie punctuala nu rezolva problemele din sistemul sanitar romanesc, pentru care este nevoie de o viziune, de o " lege a sanatatii", pe care evident ca Executivul nu o are.

Guvernul Boc a avut-o, ba chiar a si cazut din cauza acestei legi, pentru ca interesele unora de a se mentine actuala stare de fapt din sistemul medical sunt foarte mari. Tot ce au mai propus guvernantii prin vocea ministrului sanatatii a fost legalizarea " atentiilor " oferite medicilor de catre pacienti, pentru care ne-a anuntat ca se vor scrie si norme!!!

Adica vom vedea cam ce poti da spaga unui medic, de la o gaina la o masina, de la tichete de masa la plicuri cu bani etc. si cum se vor impozita toate acestea. Probabil vom apela la grile de evaluare a bunurilor, gen pentru o gaina ouatoare intre 2 kg si 4 kg, medicul plateste impozit 10 lei. O mojicie si desconsiderare care denota o mentalitate fara legatura cu ideea de stat modern. Ajungem in situatia in care cetatenii platesc direct serviciile sociale primite, nu prin taxe si impozite catre stat, pe care oricum le achita astazi.

Pe logica Guvernului, ar putea urma legalizarea spagii data profesorilor, politistilor, vamesilor, functionarilor din primarii, din ministere, in aceleasi conditii: daca omul da de bunavoie, dupa ce i se rezolva problema si cu obligatia declararii spagii de catre cel care a primit-o in vederea impozitarii.

Hai ca suntem o tara vesela! Ar fi de ras daca nu ar fi de groaza", a postat Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Etichete: crestere salarii medici, Elena Udrea, facebook, Udrea ataca Guvernul

0/1 COMENTARII
Minea Mihai
26 aug 13:11
+0
VOTURI
-0
Bani din prima luna !!!!
-100 euro lunar( part time)
-285 euro lunar(full-time)
-Activitatea este foarte usoara si o puteti desfasura acasa , in timpul liber
cand doriti.
Solicitati detalii DOAR la adresa de email : mineamihai@gmail.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE