Elena Udrea, către Băsescu: "Să nu cumva să vă treacă prin cap să candidaţi la Capitală!"Elena Udrea a reacţionat, miercuri, după ce Traian Băsescu a fost pus sub urmărire penală în dosarul privind terenul din Aleea Privighetorilor, punând decizia procurorilor pe seama informaţiilor că fostul preşedinte ar putea intra în cursa pentru Primăria Capitalei. 

Elena Basescu si Traian Basescu
Elena Băsescu şi Traian Băsescu

"De cand cu ideea ca Traian Basescu ar putea intra in alegeri pentru Primaria Bucurestiului, mai direct sau mai voalat prin diverse trompete din presa, se tot dau semnale sa stea in banca lui, cu nepoteii sau la un sah cu pensionarii in parc. Ca doar nu are de gand sa strice planurile celor care se ocupa de "reformarea clasei politice" prin inlocuirea liderilor puternici cu tot felul de marionete "tehnocrate" incompetente ori "oameni noi" formati la Academia Securitatii Nationale.

Si cum mai sunt doar cateva zile in care se poate depune candidatura pentru Primarie, hopa si dosarul penal pe numele lui Traian Basescu! Deci, domnule Presedinte, sa nu cumva sa va treaca prin cap sa candidati la Capitala!", a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Fostul președinte Traian Băsescu este urmărit penal pentru spălare de bani, în dosarul instrumentat de Parchetul instanţei supreme privind  terenul din Aleea Privighetorilor, pe care fostul preşedinte l-ar fi obţinut când era primar al Capitalei şi i l-ar fi vândut omului de afaceri Costel Căşuneanu. Băsescu a confirmat pe Facebook că a fost informat că este suspect pentru spălare de bani în formă continuată. 

Etichete: Elena Udrea, Traian Băsescu, traian basescu urmarit penal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h