UPDATE Elena Udrea scapă de cauţiunea de 5 milioane lei. A adus garanţie un imobilUPDATE Elena Udrea nu mai trebuie să plătească cauţiunea de 5 milioane lei pentru a fi lăsată sub control judiciar. Ea a adus ca garanţie un imobil evaluat la această sumă. Imobilul aparţine unei firme la care Elena Udrea este asociat, anunţă Realitatea TV. Udrea susţine că nu are bani pentru că toate bunurile sale sunt puse sub sechestru. 

Elena Udrea a fost citată la DNA astăzi, fiind citată în dosarul privind creditul luat de la BRD. Udrea a ajuns la sediul DNA la ora 10.

Elena Udrea, audiata la DNA
Elena Udrea, audiată la DNA
Foto: realitatea.net

La intrare în sediul DNA, Elena Udrea a declarat că este exclus să plătească 5 milioane lei, sumă stabilită drept cauţiune.

'Un lucru este sigur, asta puteţi să ştiţi de la mine: exclus să plătesc o cauţiune în bani de 5 milioane de RON', a afirmat Udrea.

Elena Udrea ar fi venit să clarifice problema bunurilor şi a fondurilor pe care le poate aduce garanţie, după ce a susţinut că nu are bani să achite cauţiunea de 5 milioane de lei.

Dosarul a fost deschis de procurorii DNA in luna mai. Numele Elenei Udrea apare in dosarul creditelor ilegale luate de la BRD, in care procurorii DIICOT ii pusesera anterior, sub acuzare, pe omul de afaceri Adrian Sarbu si pe fostul senator Sorin Rosca Stanescu, aminteşte Hotnews.ro.

Elena Udrea declara in 2010, la HotNews-RFI, ca nu poate dormi din cauza grijilor provocate de acest credit. "Nu mai dorm din cauza ratei la banca. Cred ca, per total, rata ajunge la vreo...nu as vrea sa spun o cifra ca o sa calculeze cineva si o sa iasa, nu stiu... Eu platesc la finalul acestui an si platesc dobanda legala, habar n-am cat este, dar platesc o suma, creditul plus dobanda", spunea Udrea, pe atunci ministru al Dezvoltarii regionale si Turismului.

Etichete: Elena Udrea, udrea dna

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE