Elena Udrea: "Consider nepotrivit şi AROGANT demersul celor de la Taxi"Deputatul Elena Udrea critică demersul trupei Taxi de a lansa o piesă-manifest împotriva construirii Catedralei Mântuirii Neamului, spunând că este "nepotrivit si arogant".

Elena Udrea
Elena Udrea

"Dar incerc sa fac o ierarhie a problemelor cu care ne confruntam in tara noastra. Bani pentru autostrazi, spitale, scoli am avea, daca nu ne-ar sufoca prostia. Doar tocmai ce am pierdut 5 miliarde de euro din fonduri europene si suntem pe cale sa pierdem si milardele din bugetul 2014-2020, cat timp, in 2016 la mijloc fiind, inca nu am dat drumul la programele pe fonduri europene!!!

Tocmai de aceea spun, ca nu Catedrala este problema Romaniei. Ba chiar, eu cred ca doar credinta adevarata mai poate salva acest popor coplesit de toate pacatele:

1. Mândria
2. Invidia
3. Iubirea de argint
4. Desfrânarea
5. Lacomia pântecelui
6. Trândavia
7. Mânia

O credinta pe care nu mai avem timp sa o dobandim firesc ci, avem nevoie de exagerari care sa scurteze drumul catre o societate cu principii si morala crestina.

Ca urmare, consider nepotrivit si arogant demersul celor de la Taxi. Cu atat mai mult cu cat constructia este foarte avansata si nu inteleg care este propunerea lor? Sa o daramam?

Sunt atat de multe care pot fi criticate ori parodiate si care chiar nu ne folosesc la nimic! Fix un simbol al credintei noastre religioase au gasit de cuviinta sa atace. Mai bine o Catedrala prea mare decat un popor fara credinta!", a scris Elena Udrea pe Facebook.

CITEŞTE ŞI  De ce a cerut Grigore Leşe să fie scos din clipul-manifest. Reacţia PR-ului trupei Taxi

Etichete: Catedrala Mântuirii Neamului, despre smerenie, Elena Udrea, trupa Taxi

0/3 COMENTARII
Geo
11 apr 15:33
+0
VOTURI
-0
Stoarfa asta nu e inca la puscarie ?
GENERALUL
11 apr 14:36
+0
VOTURI
-0
Haaaa, s-a gasit cine sa vorbeaca de aroganta si bani pierduti de popor. O femeie ( ca nu-I pot spune doamna ) care este acuzata si urmarita ptr jafuri publice, din banii poporului.
Cris
10 apr 22:25
+0
VOTURI
-0
Nu trebuie darmata ci transformata in Spital, camin de batrani, centru de asistenta sociala si adapost pentru persoanele strazii....

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE