Elena Udrea despre o nouă încarcerare: Puşcăria e la mine în colecţia de toamnă-iarnăDNA cere din nou arestarea Elenei Udrea, într-un nou dosar luare de mită în care este acuzată de multiple infracţiuni de la luare de mită până la trafic de influenţă. Întrebată, vineri, dacă este pregătită pentru încarcerare, aceasta a precizat că "puşcăria este la mine în colecţia de toamnă-iarnă". Vineri, Comisia Juridică de la Camera Deputaților discută arestarea Elenei Udrea. 

Elena Udrea despre o noua incarcerare: Puscaria e la mine in colectia de toamna-iarna (Foto evz.ro)
Elena Udrea despre o nouă încarcerare: Puşcăria e la mine în colecţia de toamnă-iarnă (Foto evz.ro)

}ntrebată dacă este pregătită pentru o nouă încarcerare, Elena Udrea a precizat că dacă nu ar fi un subiect aşa de trist, ar răspunde cu o glumă.

"Puşcăria nu e un subiect vesel. Dar la mine, puşcăria e în colecţia de toamnă-iarnă. A fost în colecţia de primăvară-vară. Acum e în colecţia de toamnă-iarnă", a declarat Udrea care a precizat că are "atât de multe lucruri să le spună procurorilor" şi speră ca aceştia să aibă răbdare să o asculte. 

Comisia Juridică de la Camera Deputaților discută azi arestarea Elenei Udrea

Deputații din Comisia Juridică a Camerei Deputaților iau în discuție vineri noua cerere a procurorilor DNA de arestare și urmărire penală pe numele Elenei Udrea, care se va prezenta în fața Comisiei pentru a-și prezenta poziția.

DNA cere din nou arestarea ELENEI UDREA. Udrea este acuzată că a primit MITĂ 3,8 milioane de dolari, plus o creanţă de 900.000 de euro de la un om de afaceri, pentru ca acesta să cumpere, în continuare, energie ieftină de la Hidroelectrică. Totodată, Elena Udrea este acuzată că a solicitat scoaterea activului „Vila Săbărel" din patrimoniul Carmen Silva şi vânzarea acestuia la un preţ sub valoarea pieţei.

DNA anunţă că ELENA UDREA este din nou cercetată penal, cu privire la săvârșirea următoarelor infracţiuni:

luare de mită în formă continuată,
trafic de influenţă în formă continuată,
instigare la abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine,
efectuare de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia, ori încheierea de tranzacţii financiare, utilizând informaţiile în virtutea funcţiei,
spălare de bani în formă continuată,
fals în declaraţii de avere în formă continuată (cu referire la declaraţiile de avere din perioada 2009 - 2012)

Detalii, aici. 

Etichete: colectia de toamna iarna, dosar DNA, Elena Udrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE